| Anytarockskate a întrebat:

Hey... cine stie dc nu mai incepe nini de pe disney channel? si care este personajul preferat si melodia preferata si de ce?

Răspuns Câştigător
| Sw33ty_9502 a răspuns:

Va incepe dupavacanta pentru ca s-a terminat capitolul.
Personaj preferat:Nini pentru ca e draguta, haioasa (mai ales cand e Nicolas)si simpatica
Melodie preferata:Eso no se hace pentru ca imi place ritmul, versurile, videoclipul si mereu cand il ascult ma relaxeaza, l-am si invatat si mai imi place pentru ca e facut de Florencia! happy

| MaRyUkK a răspuns (pentru Sw33ty_9502):

Nu inteleg ce va place la Nini,nu va suparati pe mine dar mie mi se pare super enervanta, cu dinti aia si cu vocea aia, sincer nu imi place.(AU ALES FF PROST VOCILE)

14 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Eu nu ma uit la asa ceva, dar poate s-a terminat sezonul, s-au poate v-a incepe episoade noi. Dumnezeu stie.

| Marya_3159 a răspuns:

Mie imi plac toate personajele pentru ca ador telenovela si melodia mea preferata este Te amo mas dar imi plac toate! Nici eu nu stiu de ce nu se mai difuzeaza dar poti gasi episodele pe internet desi unele nu sunt in romana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu cred ca va incepe dupa vacanta! Personajul meu preferat e Nini, iar melodia Ariba las ilusiones!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce nu se mai difuzeaza! as vrea atat de mult sa mai fie! imi place atat de mult! ma tine in suspans! personajul meu preferat e Nini(e simpatica, draguta,..., buna,) iar melodia mea preferata este :no te importa(ma relaxeaza si cant si eu cu e)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini nu-mi place are dinti in fata. iuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini, tomas si cicilia melodia preferata este Que sabes de mí imi plac vocile lor si ce vrea sa spuna melodia si nu te ingrijora va incepe dupa vacanta din nou...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai incepe pentru ca sa zgariat sidiul(am vazut p net)si va incepe pe 1 martie la 21:15 ...personajele mele preferate sunt selina si sofia, melodia mea prefera e no te imorta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa inceapa in luna martie de luni pana vineri seara de la ora 9:30 stiiitiiiii de ce acum o vreme nu a inceput pentru. ca trebuia sa faca o pauza actoriii intre sezoane si de asta si eu ma uitam impreuna cu familia si e super filmul(telenovela)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe in martie sa stiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va incepe in martie din cate am auzit.
Melodi preferate : Eso no se hace - am invatat versuri, miscari,
Te amo - imi place cand canta Tomas (nu ma asteptam sa aiba asa o voce).
Personaj preferat : Sicilia - e o scumpa.
Sper sa va ajute ((:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a inceput dupa vacanta lau scos ei :p

| Andreea066 a răspuns:

Serialul Nini a luat o pauza! Dar stai linistit/a va incepe in martie, dar eu sunt acum in 3 martie 2011 si am sa vad daca incepe astazi seara ca ieri nu a inceput, dar daca incepe te anunt sigur!
Personajul meu preferat este Nini.Iar melodia preferata este Io te amo mas! O sa vad daca incepe azi daca nu, poate pe la mijlocul lunii martie! pup! pa.