Va incepe dupavacanta pentru ca s-a terminat capitolul.
Personaj preferat:Nini pentru ca e draguta, haioasa (mai ales cand e Nicolas)si simpatica
Melodie preferata:Eso no se hace pentru ca imi place ritmul, versurile, videoclipul si mereu cand il ascult ma relaxeaza, l-am si invatat si mai imi place pentru ca e facut de Florencia!
Nu inteleg ce va place la Nini,nu va suparati pe mine dar mie mi se pare super enervanta, cu dinti aia si cu vocea aia, sincer nu imi place.(AU ALES FF PROST VOCILE)
Eu nu ma uit la asa ceva, dar poate s-a terminat sezonul, s-au poate v-a incepe episoade noi. Dumnezeu stie.
Mie imi plac toate personajele pentru ca ador telenovela si melodia mea preferata este Te amo mas dar imi plac toate! Nici eu nu stiu de ce nu se mai difuzeaza dar poti gasi episodele pe internet desi unele nu sunt in romana.
Serialul Nini a luat o pauza! Dar stai linistit/a va incepe in martie, dar eu sunt acum in 3 martie 2011 si am sa vad daca incepe astazi seara ca ieri nu a inceput, dar daca incepe te anunt sigur!
Personajul meu preferat este Nini.Iar melodia preferata este Io te amo mas! O sa vad daca incepe azi daca nu, poate pe la mijlocul lunii martie! pup! pa.
LoveTwilightLove întreabă: