|

Hey deci nu prea stiu ce sa fac...

Un coleg de clasa ne stim din clasa 1 si acum suntem in clasa a 8 si ne-am certat neam vorbit urat am ras impreuna si toate chestiile astea, dar uneori mai vorbeam si asa aiurea gen ii ziceam iubiricaaa mea si el la fel dar erau tampenii nu era ceva serios.

Ieri mi-a spus pe mess cf si i-am raspuns si apoi mi-a spus Te iubesc si i-am dat un emoticon care rade si i-am spus ca si eu, am crezut ca glumeste la care el mi-a spus ca vorbeste serios si eu am ramas blocata nu am stiut cum sa reactionez si i-am spus ca nu prea pot sa vb ca ma uit la un film.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu vreau sa il ranesc si nu imi place de el ca iubit mai degraba ca un frate.Scuze ca am scris atat de mult si va rog un sfat ceva!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vorbeste cu el deschis si zii ca nu-l consideri mai mult decat un frate. Dar totusi, fii subtila. Daca e intelegator n-are cum sa se supere.

1 răspuns:
| a răspuns:

Poate te iubește tot ca pe o soră. Sunt mai multe feluri de a iubi o persoană.
Iar dacă te iubește ca pe ceva mai mult, explică-i că tu-l vezi doar ca pe un frate și vrei să rămâneţi doar prietenii cei mai bune de pân' acum; sau încearcă să fii cu el de probă, poate poate...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează