|

Hey kiss

II un baiat la scoala cu care am mai fost si am o colega in clasa care si ea a mai fost cu el. dar s-au despartit si dupa iar a venit la mine. si dupa o saptamana ne-am despartit. acum 2 zile iar a inceput sa vb cu mine p` mess. Si ma streaseaza cred ca isi bate joc de mine.crying si p` mes tot foloseste :X... dar cred ca isi bate joc de mine. si oricum lu` fata aia inca ii place de el. happy

Ce sa cred.sad? Nu mai intele nimic.sad Dau fundita la cel mai bun rasp.:X

Mss.:X

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu zic fiind baiat ca isi bate joc de tine clar.se vede de la o posta. vrea sa te faca sa suferi. daca ii placea de tien si te iubea nu se mai despartea de tine.eu zic sincer sa i dai ignore de pe mess daca nu te mai intereseaza el sub nicio forma. daca te combini iar cu el o sa regreti si iar o sa faci crize ca tea lasat.lasal in pace cauta pe altul si nu l mai baga in seama.zii ca a avut 2 sanse sa fie cu tine si daca na stiut sa profite sa i fie de bine. poate vrea sa vada cat e de bun si ca te poate face sa l placi mereu si sa faci ce vrea el.bafta si ai griaj de tine.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E evident ca isi bate joc de tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil isi bate joc... sfatul meu daca te intreaba spune-i ca nu mai vreti sa fiti impreuna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Isi bate joc de tine. nu-l mai baga in seama trateaza cu ironie tot ce zice si ce face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Daa. ii faza ca eu am fost cu el si dupa so bagat ea si dupa ce nu o mai fost cu ea a venit iar la mine. si dupa o saptamana ne-am despartit nici eu nu stiu dc. si. acum de cateva zile incepe pissylove struck si d` asteah si cred ca isii bate joc de mine. si nu mia stiu ce sa mai cred.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează