| be4utyfull a întrebat:

Hey lumeee:-winking. Voi pleca in excursie si voi sta in camera cu 2 fete. Vrem sa stam treze cat mai mult deci dati`mi idei de ce am putea face.Cat mai multe funda si voturi.Cat mai multe rasplove struck

7 răspunsuri:
| deutza_2137 a răspuns:

Buna! in excursie puteti sa va jucati fazan, sa vbiti despre ce baiat va place...sa va facetii unghiiile, sa jucati sticluta, sa spuneti bancuri. funda?

| Emmmiii a răspuns:

Buna! Pai ati putea povesti diferite chesti, amintiri sa imparatsiti secrete daca sunteti prietene bune, multe posibilitati dar daca programati totul asa pas cu pas nu va iesi asa de distractiv, doar ganditi-va pe loc si sunt sigura ca va vor veni idei multe si distractive.Multa bafta si distractie happy^.^

| GameMaster23 a răspuns:

1) poate aduce cineva un laptop...
2)beti energizante ( in cazul meu sau in sus in beau energizant cat de obosit as fi...)
3)spuneti povesti de groaza
4) spuneti bancuri
5) chemati baietilaughing
6)jucati carti
7) jucati prinsea prin camera
8) mai barfiiiti pe cinelaughing)

Fundita plss?

| David95_2915 a răspuns:

Deci daca ai peste 15 ani chemati si voi baieti la voi in camera luati o sampanie un vin. prajitura etc. si va distrati va uitati la filme de groaza. povestiti despre lucruri bizare... sa va urce adrenalina.

| VampireDreamer a răspuns:

Jocuri precum Sticluta, Adevar sau provocare sau chiar o bataie cu perini e bine venita. Distractie placuta.

| iarinutza a răspuns:

Jucati carti. poti sa primesc funda ca sunt incepatoare si nu am funde

| mishureal a răspuns:

Red bull devil