|

Hey! Poate pare mai ciudat,dar urmeaza sa fie ziua parintilor si surorii mele si as vrea sa le cumpar cadouri. Treaba e ca vreau sa le cumpar din banii mei de la colind,si nu as vrea sa afle ai mei. Ei stiu cat am pentru ca le mai schimb uneori (gen le dau in bacnote mai mici). Si,daca as da comanda la... (nu spun numele firmei) nu ar fi o problema, dar sa zicem ca imi vor cere sa le schimb.Atunci ei vor vedea ca imi lipsesc bani (suma pe care am dat-o pe produsele acelea) si ma vor intreba ce am facut cu ei si s-ar strica surpriza. Si comanda cu cel mult o saptamana-2 inainte o pot face. Ce imi recomandati sa fac? (ar fi solutia sa dau banii pe produse dupa ce le dau lor cadourile pentru ca doamna care le vinde ma lasa maxim 2 saptamani, dar imi este rusine de dansa). Ajutor!

8 răspunsuri:
| a răspuns:

"pentru ca doamna care le vinde ma lasa maxim 2 saptamani, dar imi este rusine de dansa"
mie mi se pare absurd, sa te duci la cineva sa cumperi ceva, si sa nu-i dai banii. Desi ii ai.
Femeia aia ce sa creada cand stie ca are de a face cu un copil, si copii nu inspira incredere?
Poate ea cumpara chestiile alea cu banii jos, si trebuie sa te astepte pe tine, tu intarzii, si ea pune de la ea.
Cel mai simplu ai banu ai luat ce ai nevoie.
Mi se pare asa ciudat, ce ai zis cu doamna, ca sa vezi ca i-ai povestit cum sta treaba si daca e sa-i dai banii in 2 sapt.
daca iei cadourile acum (moca), mai sunt 2 saptamani pana la ziua cui e. De ce nu le iei cu o zi inainte, si din banii tai?
Ii zici la tanti aia, tanti dafina sau cum o cheama, pe data de, vreau sa cumpar si eu produsele x si y, cat m-ar costa? vin la dvs si poate ma ajutati si cu impachetatul, si va aduc si banii. Si aia e. Fara povesti cu sa vezi ca banii de colind ca, mi-a cazut un meteorit prin acoperis, ca pisica a mancat otrava de sobolani si a trebuit sa platesti pentru inmormantare si nu mai ai banii sa ii dai la femeie. Zic si eu, ca stiu cum gandeste un copil, am fost acolo. happy

| explică (pentru anonim_4396):

Da,e o situatie mai complicata, si dansa este foarte intelegatoare si nu sunt singura pe care o lasa pe "datore". Lasa chiar si adulti! Si plus ca aici nu cred ca este loc de jigniri sau critici negative! Eu am cerut dor cateva sfaturi!

| a răspuns (pentru curioasa210):

Pai da, dar nu are sens, ce ai scris. Ca poti sa le iei cu o zi inainte, si din banii tai. Nu e mai simplu asa, fara sa te complici nici tu, si nici ea. Asta era ideea.

| explică (pentru anonim_4396):

Puteai spune asta si fara jigniri

| a răspuns:

Explica-i dansei exact ce ne ai spus noua, ca vrei sa le faci surpriza si ca o sa afle asa.Lasa rusinea, ca tot ii dai banii.

| explică (pentru Namaparissia):

I-am explicat si a zis ca nu-i problema cu banii, ca ma cunoaste si ca stie ca ii aduc, si ca daca intarzi nu-i problema. O sa incerc sa las rusinea asa cum ai zis si sa fac tot ce trebuie.

| a răspuns (pentru curioasa210):

Si mai bine. Daca ai vorbit cu ea chiar nu are sens sa-ti fie rusine.

| explică (pentru Namaparissia):

happy mersi pentru raspunsuri happy