|

Hey..prietenul meu s-a despartit de mine dupa 2 ani deoarece devenise paranoic. Vorbea cu multe fete dar imi spunea ca sunt doar prietene cat despre paranoia sa a plecat de la iesirea mea cu un amic in oras fara sa ii spun deoarece eram certati.Ce as putea sa fac sa il aduc inapoi? Mi-a spus ca ma iubeste mega mult dar nu se poate impaca cu ideea de a fi paranoic si de a nu accepta si trece peste

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dragostea nu inseamna militarie, ci armonie. Gandeste-te daca ti-ar placea sa stai toata viata cu un om paranoic, care crede ca orice mesaj si orice e-mail pe care le scrii sunt pentru cine stie ce baiat? Eu nu cred ca ti-ar placea. Sfatul meu: cred ca e ok ca drumurile voastre sa fie separate. Ideea de a fi paranoic este o bariera intr-o relatie de cuplu. Nu va merge si nici nu va functiona ca o relatie. Decizia este a ta. Cantareste bine toate variantele si alege-o pe cea mai buna! Iti doresc succes!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu nu sunt paranoica dar daca iubitul meu ar fi iesit cu o alta fata in oras (doar ei singuri) cu siguranta m-as fi suparat foarte tare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce nu il lasi? Da stiu, tu intrebi altceva dar asta e o iubire toxica. Daca fostul tau e paranoic ca il inseli, gandeste-te ce se va intampla mai incolo. Astia paranoici incep sa o cam ia razna si sa devina obsedati, mega gelosi. Te va tine din scurt, se va indoii incontinuare de tine orice ai face. Tipul asta de persoana din cauza geloziei va ajunge sa fie si agresiv, sa dea in tine.
Probabil ca nu crezi ca spun pentru ca esti prea naiva si orbita de dragoste.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce inseamna ca te iubeste mega mult? Sa iubesti este doar sa iubesti, nu exista o limita de maxim sau minim (cu adevarat). Il aduci inapoi si apoi ce? Face iar asa? Daca omu s-a despartit de tine dintr-un motiv asa prostesc (sa stii ca probabil e doar un motiv inventat de el, nu e real), ce rost are sa mai stai cu el?
Si ai plecat tu cu un prieten in oras, fara sa ii zici deoarece erati certati, sau cum? Sa stii ca nu e o joaca, daca va certati ce inseamna, ca iubirea s-a dus? Daca iubesti pe cineva il iubesti mereu, nu exista pauze in care sa te intalnesti cu altcineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar tu de ce ai vrea să fii cu cineva care nu are încredere în tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stii ce e cel mai de pret intr-o relatie? încrederea. Daca el e paranoic înseamnă ca nu are încredere in tine, daca nu are încredere in tine pa si la revedere frate, nu sta cu el ca sa zici ca esti cu cine, nu are sens, gaseste o persoana care sa nu fie asa si lasa-l cu prietenele lui si paranoia lui

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei! Eu zic să treci peste. Vorbea cu multe fete, și tot el e cel paranoic?! Înțeleg că-l iubești, dar nu cred că merită...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează