anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, salut!

Povestea mea incepe asa:

Deci uneori ma mai uit si eu la seriale de pe Disney, cand mai am timp, pe langa invatat.happy
Stiti si voi care sunt starurile Disney venerate de toata lumea:Miley, Demi, Selena.tongue
Pai mie imi plac episoadele cu ele, dar mama zice ca cica sunt indragostita de ele, mai uit prea mult(da nu'i adevarat!)si ca sunt lesbiana(imi pare rau, dar chiar nu e adevarat, ma uit si eu la ce e cand aprind TV-ul).

Alaltaieri mi-a luat mama revista Popcorn, si...surpriza! Selena pe coperta.broken heart

Acum zice sa-mi mai placa si baietii...staruri baieti.

Si chiar s-a suparat.Acum ma obliga sa-mi placa de... JUSTIN BIEBER! VA DATI SEAMA? SA-MI PLACA MIE DE JUSTIN? Vocea aia de fetita si infatisarea de pitic pop si flegma? Sorry pentru fans!

Deci ce sa fac? Ca nu-mi plac nici baietii, nici fetele "staruri" si nici nu sunt lesby(GOD).

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Densis a răspuns:

Hey!^^. Incearca sa-i explici pe un ton linistit si mic. ca nu le placi ca o "lesbiana" ci l-e idrolatrizezi ca o fana.Si iti place cum joaca si cum canta. ti-ai dori sa fii ca ele. ceva de genu asta dar nu uita. tonul conteaza. happy. si sa te uiti fix in ochii ei cand ii spui.Si apropo. sunt de aceias parere cu tine. in legatura cu Justin bieber! Funda?^^

5 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Selenalove struck! Ar trebuii sa-i spui mamei tale ca, chiar daca te uiti la actrite feminine asta nu inseamna ca le iubesti.Asa,iti plac baieti dar nu neaparat cei de care se vorbesc in reviste sau sunt la Tv.Arata-i mamei tale ce baieti iti plac si spune-i ca Miley Cyrus, Selena Gomez si Demi Lovato sunt doar acriele tale preferate, NIMIC MAI MULT! Sincer, mama ta cred ca e un pic excentrica adica, Bleah, Justin Bieber! Nici mie nu-mi place(scuze pentru fani). Multa Bafta!^^

| iza03zu a răspuns:

Poi trebuie sa ii spui ca orice copil se uita la desene e ceva normal...adica si eu cand deschid dimineata televizorul mai dau pe disney si logik ca apar si ele.adica si ele sunt si personaje principale si din asta tot apar in fiecare episod. poti sa-i spui mamei tale ca iti place stilul lor de a se imbrak cicalaughing
Si acum cu justin chiar mai dat pe spate...Nu conteaza pe cine simpatizezi...si faza cu revista se mai intampla si acum sa fie selena sau miley ca tot se aude ca sunt cu justin biberstraight face

| Pιxxιε a răspuns:

Mama ta e cam...nu stiu.nu vreau sa o jignesc. Explicai ca nu vrei si nu poti sa adori un baiat (vedeta)//. Mama ar itelege si nu s-ar supara. Dar chestia asta e ciudata.pentru ca.de obicei mamele spun sa nu mai idolatrizezi un baiat star.Succes!
:*

| crissmay a răspuns:

Sa ii spui m-ai explicit ca doar iti place cum canta(miley, selena.)si ca te uiti la TV cand il aprinzi.Nu inteleg de ce crede asa ceva.Adica eu ma uit foarte des la multe dintre aceste seriale iar mama nu-mi zice nimic.Nu ar trebui sa-ti spuna.Sau ai putea incerca sa nu te mai uiti o perioada de timp, poate o sa creada.

| Rooby a răspuns:

Cum sa fi lesbiana daca te uiti la televizorlaughinglaughing