| Alex773747728837474737363 a întrebat:

Hey salut TPU, sunt clasa a 8 a și nu știu ce sa fac.Toata lumea din jurul meu îmi zice sa merg la liceu dar eu nu vreau,am avut medie destul de buna la simulare și as putea întra, dar eu vreau sa dau la scoala profesionala, vreau sa ma fsc electrician și sa ies cu diploma de meserie, m-am gândit sa fac scoala profesionala 3 ani și după sa continui 2 ani liceul.Nu prea îmi place scoala și de asta vreau la profesionala, pentru ca pot sa fac o meserie, chiar dacă as putea întra și la liceu.Ma atrage foarte mult meseria de electrician.Lumea ma ia în ras când le zic ca vreau sa merg la profesionalasad.Va rog ajutați ma ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te incurajez sa faci ce vrei, poti continua liceul si dupa profesionala.
De altfel asa am facut si eu, profesionala, liceu seral si apoi facultatea de drept.

Răspuns Apreciat de Editori
| AlaSwek a răspuns:

Hey!
Cred ca am o idee pentru tine. Dacă îți place electronica și partea hardware îți recomand să alegi profilul liceal,, Tehnician operator tehnica de calcul automatica și electronica ". Din propria experienta îți spun că înveți foarte multe lucruri ce țin de hardware, de la circuite, componente, software pc, rețele de calculatoare. Și diploma de la final este una foarte importantă. Înveți super multe lucruri!

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

E viața ta, deci important să iei tu decizii legate de viitorul tău, altfel pot apărea regrete. Lumea spune multe, dar ea nu poate ști ce e mai bine pentru tine, chiar dacă există intenția

| Nirvanaaa a răspuns:

Mergi la profesională dacă asta îți place și apoi continui liceul 2 ani. Pe lumea asta e nevoie și de electricieni buni. Lasă lumea sa zica ce vrea.

Răspuns utilizator avertizat
| haileewatson a răspuns:

Esti mic, nu te stresa prea mult. Fa ce vrei tu. Daca ii asculti pe ceilalti s-ar putea sa regreti dupa si sa devii frustrat. Iar daca iei o decizie gresita...ai timp suficient sa o repari si sa schimbi cariera profesionala.