| Frostoso a întrebat:

Hey stiti si voi cum sa fac sa ma placa o fata care o plac si eu?

Dau FUNDAA! la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| admin_8119 a răspuns:

Raspunsul tau poate fi chiar aici: http://aipotential.com/3-greseli-frecvente-in-comunicarea-cu-femeile/ si multe altele la categoria "Relatii", ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

3 răspunsuri:
| Anna_9116 a răspuns:

De unde stii ca nu te place?! este foarte posibil... crede-ma. de multe ori cand placi pe cineva si acea persoana te plke dar nu recunoasta sau ceva de genu. dupa aceea cand vei afla ca tea plkt iti va veni sa te dai cu capu de pereti pentru ca nu ai avut curaj sa o intrebi pe persoana respectiva daca vrea sa fie cu tine sau daca te place! crede-ma ca stiu ce zicstraight face din pacate am trecut prin asta si chiar si acum regret cu toate ca a trecut un anrolling eyes
deci sa-ti raspund si la intrebare: daca esti un tip dragut... si arati bine si asa, stii sigur ca fta te place fizic. iar de aici mai e un singur pas, sa o faci sa te palca pentru ceea ce esti tu cu adevarat, adica, poti sta cu ea mai muult timp, sa vb cu ea, sa ii captezi atentia mereu, sa deveniti prieteni si dupa ce ea a capatat incredere in tine si tu in ea, o intrebi daca te place daca vrea sa fie cu tine... dar nu e bine sa faci ce iti spunem noi! trebuie sa faci ce simti pe moment! nu sa stai te gandesti ca daca o sa spun asta nu o sa mai fie prietena mea sau nu am tupeu sa ii spun sau mai stiu eu ce. o sa regreti amarnic pentru timiditatea ta!

| PetreConstanta a răspuns:

Intreaba-o si pe ea sa nu-ti pierzi timpul degeaba Timpul este prea pretios

| Frostoso explică:

Dar nu am curaj sa o intreb...