|

Hey, stiu ca poate fi o intrebare absurda dar acum o sapt m-am intalnit cu un baiat iar dupa mi-a dat block pe insta, l-am intrebat de ce si a zis ca a regretat ca s-a intalnit cu mine, VREAU SA ZIC oare din ce motive ar fi putut regreta? Adica ce trebuie sa schimb ca sa nu mai regrete nimeni?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ok, dupa finalul intrebarii pari deznadajduita. Sa stii ca nu e sfarsitul lumii. Nu te-a placut el, dar te pot placea altii cu care sa ai o compatibilitate mai mare.
Cauze pot fi multe: l-ai plictisit, l-ai intrebat ceva ce nu voia sa fie intrebat, arati altfel in realitate fata de cum se astepta, a avut el o zi proasta cand ti-a zis acel lucru, a avut asteptari prea mari de la aceasta intalnire si asa mai departe. Nu stim noi, userii, ce e in capul lui, dar tu poti alege ce varianta ti se pare verosimila.
Cat despre "ce trebuie sa schimbi", e greu de raspuns. La intalniri, de-obicei nu pui intrebari indiscrete, nu jignesti, esti subtil daca vrei sa spui ceva mai neplacut, ai grija la aspect (haine, cum se asorteaza, sa fie curate, sa fii si tu bine spalata), il respecti pe cel cu care te intalnesti. Altfel, ia astea in calcul si in rest fii tu insati. Asa o sa iti gasesti pe cineva cu care sa ai o conexiune.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Si de unde vrem noi sa stim ce ai gresit la intalnire lol

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate nu-i place ca-l urmatesti peste tot online.
Este evident ca nu te place si nu vrea contact deloc cu tine, chiar fuge de tine, odata ce a ales imediat sa-ti dea block, ca sa nu mai vezi nimic din ce posteaza.
Din pacate va trebuii sa inveti ca, oamenii nu-s obligati sa te placa, sau sa vorbeasca cu tine si asta este unul din aceia.
Pe viitor ignora-l, daca-l intalnesti intamplator.
Nu trebuie sa te stersezi si sa schimbi nimic, doar pentru ca un baiat nu te place si ti-a spus asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Poate nu i-a plăcut de tine însă asta nu înseamnă că așa va fi întotdeauna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ok! Du-te la el acasă, sau sună-l si întreabă-l de ce sau contacteaza un prieten bun cu el! Poate iti face o farsa proasta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează