| PrEtTyAnGeL a întrebat:

am creat 3 povesti cu vampiri si vreau sa public doar una pentru ca sunt prea lungi si scriu camincet la calculatorsad
o sa le enumar mai jos si vreau sa-mi spuneti care este cea mai interesantahappysi daca se poata si un titlu pentru povestea care o alegeti (de preferat sa fie in engleza exemplu:dance with a vampire)
1.o fata afla ca este vampir si ca familia ei reala sunt fratii Loockwood dupa cateva zile petrecute in oras se indragosteste de cel mai mare dusman al fratilor si incearca sa-si apere familia adobtiva...
2.Nicole e o fata simpla pana cand autobuzul care o duce la concert intra intr-un camion si explodeaza.Ea este singura care supreavituieste(deoarece o persoana misterioasa o transforma in vampir), aceasta se intalneste la local cu un baiat si dupa o noapte de dragoste ea afla ca baiatul respectiv moare si incearca sa afle cine l-a omorat si cine a transformato in vampir...
3.Sandra este o fata normala si libertina. Dupa doua"intalnire" dubioasa cu un varcolac si un vampir aceasta afla ca va avea un copil.Acum ea va trebui sa aleaga pe unul dintre ei... dupa ce totul revine la normal iar copilul creste poveste o ia pe cai gresite, iar copilul sandrei trebuie sa se lupte
pentru inima lui Justin(un om oare care)
cam atat mersi anticipat si pentru cel mai bun raspuns fundawinking

Răspuns Câştigător
| Portocala99 a răspuns:

A 2-a suna interesant, ca titlu ti-as sugera "My Memories" sau "Vampire Heart", SPOR LA SCRIS!winking

6 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Eu zic să laşi vampirii.

| Morphines a răspuns:

Fată, ce e în mintea ta? Vrei să publici în sensul să scoți o carte? Sau să le scrii pe un site?
Mie unul mi-ar fi fost rușine să vin cu așa ceva și să scriu așa. Cine naiba crezi că ți-ar publica aberațiile tale clișeice din moment ce tu nu știi să scrii corect gramatical și să vorbești cum trebuie limba română? Toate cele trei idei de povești sunt anoste, arhiclișeice și banale. Nimic nou, nimic original. Plus că ai scris varză, ai făcut o tocăniță din gramatică. Un roman este lung, are cel puțin 300 de pagini, nu cred că poți scrie mai mult de 30 de pagini. Mai ales în halul ăsta.
Scrisul nu este pentru tine! Ești într-o mare, mare, mare eroare. NU te pricepi deloc. Nu ești scriitor asa din senin, când îți vine ție să scrii ceva despre vampiri. E un talent cu care te naști, o înclinație, ceva pe care trebuie să-l crești și îngrijești. Tu îți cam bați joc și faci de rușine tinerii scriitori care chiar se pricep!

| Vyktorica a răspuns (pentru Morphines):

Te-a pus pe tine cineva sa comentezi? Tine ce ai pentru tine si lasa fata/baiatul in pace! Te crezi cumva un maestru in ceea ce vorbesti? Cine stie poate va ajunge sa scrie povesti frumoase si scrise corect prin exersare, pe o pagina care va ajunge poate cunoscuta! Si apropo nu te nasti cu talentul, ti-l formezi singur/a prin exersare si multa munca sa stii!
Sfatul meu: nu mai comenta prosteste si raspunde la intrebarile care sunt puse, nu castigi nimic daca scrii asemenea lucrurii.


| Vyktorica a răspuns (pentru Vyktorica):

Scuze da te nasti cu talent, abia acum am aflat de la tata, dar trebuie sa muncesti pentru el. Doar atat mai voiam sa scriu!

| Morphines a răspuns (pentru Vyktorica):

Dar pe tine cine te-a pus să comentezi?
Utilizatorul a cerut părerea, iar eu mi-am exercizat dreptul de a comenta, ai priceput? Iar „lucrurii" se scrie doar cu un „i", măi fată. Ca să-ți răspund: DA, mă cred un maestru. Și-ți pot garanta că n-o să publice nimic, cel puțin pe merit. Mai bine ți-ai vedea de drum și nu te-ai mai autocontrazice singură și să-ți dai autoreply. Huă!

| punkbuster9988 a răspuns:

A doua suna ca lumea dar n am nicio idee de titlu.

Întrebări similare