|

Hey TPU! am nevoie de ajutorul vostruwinkingieri m-am despartit de prietenul meu sad si astazi s-a combinat cu prietena mea cea mai buna ( in fine asta nu prea conteaza ca stiu ca ea nu-l iubeste laughing sta cu el doar la bazatongue). Ceea ce as vrea s stiu e faptul ca... cum pot sa-i arat ceea ce a pierdut si in acelasi timp sa fac putin misto de el? dau fundita la cel mai bun rasp si la restul vot

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa-l gelos si odata ce o sa vada ce a pierdut o sa vrea sa stea din nou cu tine si tu accepti dupa care stai cu el la misto si poti sa iti mai si bati joc de el

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa nu mai fii atat de rautacioasa. Te-ai gandit ca poate prietena ta chiar il place si ti-a zis asta doar ca sa nu te supere?
Cel mai probabil, asta e si motivul pentru care prietenul tau s-a despartit de tine.
Din cate vad eu esti si putin orgolioasa. Trebuie sa inveti sa si pierzi, nu totul iti este de folos. In orice caz, lasa lucrurile asa cum sunt si incearca sa nu le inrautatesti, gandindu-te la binele prieteniei tale.
Multa sanatate happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-l faci gelos.Stai mai mult cu un baiat poate mai mare decit el, poate mai destept, mai chipes etc.Roago pe prietena ta sa se joace cu el cum ar fi intr-o zi sa-i spuna ca doreste sa se desparta iar in alta sa-i spuna ca e topita dupa el si vrea sa se impace! Sper ca ti-am fost de ajutor cit de cit :*fundita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai eu sunt de acord cu "andreutza2012".In viata trebuie sa stii sa si pierzi cateodata.Insa sa stii ca mai mult se oftica daca esti indiferenta cu el si vorbesti(in cazu in care va mai baga.ti in seama) cu el ca si cum nimic nu sar fi intamplat.Asa o sa creada ca nu ti.a pasat de el deloc si o sa se oftice.In schimb daca te chinui sa il faci gelos cu unu si cu altu o sa zica, ca inca te intereseaza ce crede elhappy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează