| Juliandra00 a întrebat:

Hey TPU! Am nevoie de sfaturi cat mai serioase.
Iubitul meu e genul de persoana careia ii place sa detina controlul si cumva nu ma deranjeaza in totalitate, dar cateodata devine prea exagerat.
Apoi daca eu ma supar, si el se supara si tot eu trebuie sa l impac pe el, nu invers.
In certuri, intodeauna las de la mine si incerc sa iau totul asupra mea.
Credeti ca este un baiat toxic? Ar trebuii sa inchei relatia?
In orice caz, sunt o persoana care se ataseaza repede si oricat mi-as dori sa fiu singura in momentul asta si sa fac propriile alegeri, nu stiu cum as fi fara el pentru ca e prima mea iubire serioasa...
Asa ca vreau sfaturi si va rog frumos sa nu fiti rai.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Pentru ca e prima ta relatie serioasa, exista posibilitatea sa te minți singura ca acel comportament al lui e ok.Problema e ca,daca nu o sa începi a iei masuri te vei obișnui asa si va fi rău pe viitor.

Poti începe prin ai da un mesaj cu tot ce ai pe suflet, sa ii spui ca ai senzația ca vrea sa controleze tot implicit ceia ce nu e necesar și ca te deranjează sa nu ai și tu un cuvânt de spus.Ii specifici și faptul ca e rece și ca te simți aiurea sa tot iei tu initiativa la împăcare de parca lui nu i-ar pasa dacă va despărțiți sau nu, și cerei la final o pauza.
Ia-ti tu o saptamana cu tine și recreeazăte, meditează la ce s-a întâmplat.și găsește greșelile pe care le faceți constant ambi. Daca el te va cauta, înseamnă că poate mai exista o șansă să se de-a pe brazda, dacă nu o face sau din contra te acuza, renunta.

4 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Evident ca este ceva toxic. Nu vezi si tu prin social media ca se vorbeste despre diverse cazuri in care barbatul nu lasa femeia sa faca nimic si se ajunge la bataie si la omor? Nu poti sa continui sa stai cu un asemenea om, evident, daca nu cumva ai chef ca toata viata sa iti spuna cineva ce sa faci, sa te tina in casa, sa nu ai prieteni si sa te bata ca nu ai incalzit mancarea. Da-i papucii si termina cu chestia asta care nu poate fi numita relatie. Nu iti ofera nimic bun, iar respectul si iubirea e departe de "relatia" voastra.

| HyperboreaSchizoPosting a răspuns:

Se vede de la o posta ca e toxic

| AvramD a răspuns:

Este posibil toxic. Inainte de toate discuta aceasta problema cu el, daca nu ai facut-o deja. Daca refuza sa inteleaga acest lucru sau daca spune ca a inteles dar continua sa fie foarte posesiv nu ti-as recomanda sa continui relatia. De ce? Pentru ca se va agrava, se va duce in gelozie toxica si chiar in agresiune. Vei ajunge un obiect nu un partener de viata.
Dar asta este doar opinia mea.

| UnulSimplu312 a răspuns:

Toxic clar. Despărțire direct!