Pai spui la toata lumea ca nu il mai placi, nu il mai baga si tu in seama, fi si tu mai indiferenta ca sa simta ca nu il mai placi, tu aicia ai gresit, i-ai dat prea multa atentie si el a crezut ca eu dai pentru ca il placi, de acum lasa-l dracu ca are gesturi si nu merita nici macar ca o amica sa ii fi... Fa-ti si tu alt prieten cu care sa ii faci in ciuda! Sper ca te-am ajutat, funda/? Plzz
Pai...hmm.eu sunt in aceeasi situatie ca tine.Nu stiu ce sa zic. Poate ar trebui sa ii zici sa termine cu chestia asta, sa iti faci alt prieten sia tunci ii vei dovedi ca, colar nu iti mai place de el.Si nu inteleg de ce noi, fetele trebuie sa suferim mereu.Pe baieti nici nu ii intereseaza de sentimentele noastre fata de ei daca nu sunt si reciproce.Nu inteleg.
Sper ca te-am ajutat. Funda te rog?
Tot ce pot spune imprastie zvonuri ca ai terminat cu el si nu il mai suport si ar trebui sa treaca cu timpu sau ai putea gasi altul mai dragut(eu de exemplu si asa nu o sa mai creada insa daca spune ca l-ai placut si inca il placi ii zici ca nu iti mai plac porcii
si uiti de el (vii la mine
) asa o sa scapi
(cred... da ar trebui)