| Clauvdgg a întrebat:

Am o problema ..tot imi apare pe telefon chestia cu "spatiu de stocare plin" sau asa ceva. Deci problema e ca nu pot sa imi pun prea multe aplicatii ca cica nu intra,. acum le-am sters pe toate (mai am doar instragram si facebook) si imi tot apare aia cu spatiu de stocare ca e plin si nu inteleg de ce. Cam in fiecare zi scade picul ala de memorie libera ce il mai am. Care-i treaba cu spatiul asta de stocare si ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| AlexandraCroft a răspuns:

Buna.
Cunosc destul de bine problema pentru ca si eu ma zbat cu ea aproape in fiecare zi,din cauza faptului ca telefonul meu,in cazul asta si al tau, are memorie interna destul de mica. Ajunsesem sa sterg toate aplicatiile iar cand instalam una cu o memorie relativ mica imi aparea din nou chestia aia,si pana la urma am dat resetare totala, asta te-as sfatui si pe tine.
Pentru ca probabil mai ai si tu fisiere ramase de la aplicatiile care le-ai dezinstalat, incearca sa faci chestia asta, dar inainte scoate cardul si cartela din telefon, n-o sa dureze mai mult de 3-4 minute.
Si apropo facebook ocupa un spatiu foarte mare cca 30 MB,si continua sa creasca in momentul in care tu esti pe facebook si te uiti la poze, pentru ca ai nevoie de memorie sa le vizualizezi, la fel pot spune si de Instagram.
Eu nu am mai instalat facebook-ul si intru direct de pe google, ca sa nu-mi mai ocupe atat de mult spatiu...
Sper ca ti-am putut fi de folos, multa sanatate iti doresc!

| Clauvdgg explică (pentru AlexandraCroft):

Iti multumesc mult!
Dar cum dau resetare totala?

| AlexandraCroft a răspuns (pentru Clauvdgg):

Ce tip de telefon ai?

| Clauvdgg explică (pentru AlexandraCroft):

HTC chacha

3 răspunsuri: