| AleAnyo a întrebat:

Am si eu o mica problema: Prietenul meu este plecat din timpul scolii, deoarece el locuieste in Sacele, iar eu inBrasov, dar apoi, in loc sa vina in Brasov, a plecat in Grecia, apoi s-a du la mare, apoi a plecat din nou in Sacele, iar acum e in America, nu am mai vorbit cu el de cand s-au afisat rezultatele pentru adimeterea la liceu (ps: el intra a 9-a) si nu putem vorbi pentru ca nu avem semnal. Maine se intoarce din America, dar se duce direct la tara, nici acolo nu are semnal si vine abia pe 4 septembrie. Si mie mi-e tare dor de el! Cum sa fac sa nu ma mai gandesc l asta, sau sa scap putin de dorul asta?

Răspuns Câştigător
| Elenutza_7555 a răspuns:

Crd ca ar trebui sa nu ii mai dai imp deoarece daca tinea putin la tine te suna sau gasea el o modalitate sa vb.Eu nu vr sa te descurajez dar uite acelasi lucru mi se intampla mie acum.Numai stiu nimic e pr mew de vreo 4 sapt.nu stiu unde e plecat.Eu una am semnal la tell de fapt avem dar nu imi rasp si imi intra casuta vocala.Acum m-am hotarat sa ma distrez si sg si sa nu ma mai gandesc la el asa mult.Nu pot sa sp ca nu il iub dar vr sa ma obisnuiesc sa traiesc si fara el.A si nu ti-am sps ca la anul vine si el aici la scoala si o sa fim imp mai mereu...si inchipue-ti cat de grew o sa-mi fie cand vor veni vacantele cu toate ca e din satul unde stau si bunicii mei, deoarece eu nu ies pe acolo.asa ca incearca sa fii mai optimista si INVATA SA TRAIESTI FARA EL.Scz daca am fost putin negativista si te-am intristat si nu vr sa iti dau nici impresia ca sunt NEBUNA dar de la un timp am invatat sa fiu mai zapacita si sa nu imi mai pese de toti:*:*:*:*:*:*:*:*:*bafta si sper ca sa gasiti semnal si sa vb:*:*:*:*:*:*:**:

0 răspunsuri: