| Lukasssz a întrebat:

Hey TPU, am si eu o problema cu un "specimen" la mine in clasa.
Adica el era enervant si inainte dar acum de cand suntem in clasa a 12 a imi vine sa il bat din minut in minut.Se comporta de parca e la gradinita, urla, fuge, se injura cu un coleg care e la fel de handicapat ca el, ba mai mult era sa intre toata clasa intr-o problema din cauza lui...dar nimeni nu zice nimic, doar eu...si de ceva timp am incercat sa il opresc amenintandu-l cu bataia si de atunci ma striga ca handicapatu` in timpul orelor (el fiind la 2 banci distanta de mine)si cu greu ma abtin sa nu ii dau vreo 2 pe bot.
Intrebarea mea este, ce pot face? Diriginta e o parlita care nici nu o intereseaza de noi, o intereseaza doar sa ii intre banii.Dau funda.

15 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ii raportezi dirigintei sa ia masuri, sa-l potoleasca pe copilul cu probleme de comportment. La nevoie se discuta cu parintii copilului rebel si chiar se scade nota la purtare.
Daca diriga voastra spui ca nu ia masuri, mergi la directorul scolii si fa plangere.
Dar evita sa-l lovesti pe copilul tember, ca taman acum intr-a 12-a ti se scade nota la purtare, daca i-l dai pe ala cu tampla de vreun colt de banca si ajunge prin spital.

| Lukasssz explică (pentru Jassmina):

Mda,asta zic si eu, ar fi pacat sa imi stric viitorul, dar diriginta chiar nu ii pasa, cat despre director...nu l-am mai vazut din clasa a 9 a

| Jassmina a răspuns (pentru Lukasssz):

In cazul asta, ignora-l cat poti de mult, ca-i pacat sa ai necazuri taman in anul asta.

Răspuns utilizator avertizat
| BookWorm23 a răspuns:

Mergi la directoare! Sau induri si tu pana scapi de el, ca e ultimul an!

| CasDeOaie a răspuns:

Stai cu ceilalti prieteni din clasa si ignoratil. O sa se simte antisocial si depresiv