|

Hey TPU! In toamna am sa merg la liceu. Nu vreau sa merg deoarece am o mulţime de ganduri care ma streseaza. Trei din ele sunt ca mi-e frica sa nu uit unde mi-e clasa, al doilea ca am sa lipsesc mult din cauza racelilor(sunt ff sensibila si racesc repede) si s-ar putea sa ma lase corigenta, iar al treilea gând este ca nu o sa ma obisnuiesc cu noii colegi! Adică mi-e frica sa nu stau singura in pauze! Inteleg ca viata de licean este o noua etapa! Am o gramada de emotii, ideea este ca sunt si timida. Off TPU, o sa-mi fie greu sa ma adaptez la viata de licean si noua scoala! Va rog sa-mi dati niste sfaturi(nu luati in gluma situaţia mea)! HELP! Dau funda!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ia niste vitamine si mergi la doctor.Nu e ok cu racelile astea si e pacat sa pierzi orele pentru ca iti va fi greu sa recuperezi.Toti sunteti la inceput. Va fi putin ciudat la inceput dar va veti acomoda unii cu altii. Vorbeste mai intai cu colegii din fata/spate, crede-ma, nu vei sta singura.Chestia cu clasa... te vei obisnui la un moment dat. Daca liceul e mare, cand intri prima data fa o schema cu sageti pe o foaie si ia-o cu tine pana te obisnuiesti. Fii calma si pozitiva. Totul va fi bine. Mult succes!

1 răspuns:
| a răspuns:

Tot ce ai mentionat tu mai sus, sunt prostioare de copilas mic de 5 ani, care refuza sa mearga la gradinita! Tu ai tot 5 ani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează