| JessicaRoxanna a întrebat:

Heyy. Eu am 19 ani și recent m-am angajat. In prima zi, când am venit la interviu, șeful meu nu a putut ajunge așa ca l-a trimis pe fiul lui. Îmi cam place de el, chiar cred ca m-am îndrăgostit... El sta mai mereu in locul lui taicasu și ne vedem mai mereu, e foarte dragut cu mine, se comporta super frumos, in prima zi mi-a luat de mâncare și mi-a adus, ma întreabă mereu dacă îmi e foame, se oferă sa îmi cumpere ceva dacă am nevoie etc. Se uita mereu la mine și îmi da atenție, ma bagă in seama mereu și face chestii gen dacă îl enervează alte pers se uita direct la mine, se "strâmba" la acele pers și apoi se uita la mine și rade. Dar nu știu dacă ma place sau e doar dragut cu angajatele sau angajații. Sau poate doar ma simpatizează.Eu momentan nu sunt cu alte fete pe tura ca sa văd dacă așa se comporta el cu toate. Am interacționat cu 2 prietene de ale lui, când m-au văzut prima data mi-au zis " chiar ești frumușică foc, avea dreptate X " ( el). Asta înseamnă ca le-a zis acelor fete ca sunt frumușică foc? Eu chiar îl plac, și cred ca și el ma place având in vedere ca l-am prins de câteva ori ca se uita la mine. Îmi cam da de înțeles ca ma place dar totuși sunt confuza. Problema este ca el este mai in vârsta decât mine cu vreo 15 ani cred, dar Pt mine sincer nu ar fi o problema. Ce pot sa fac? Sa ii spun?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De acord cu @siriusblack98

| Jassmina a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, fiindca nu este cazul sa ii faci avansuri, ca maine zbori de acolo.
Ai bun simt si fii respectuoasa ca-i patronul, care nu se incurca cu angajatele. Daca iti place locul ala de munca, fii respecutoasa si tine gurita inchisa!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Relațiile pe lumea asta sunt familiale, de prietenie, profesionale. Dacă se încurcă, se amestecă, pot apărea probleme. Astfel, este preferanil să îți cauți o relație înafara zonei de la serviciu. 15 ani diferență nu ar fi o problemă dar cuplată cu situația ta pofesională, apar complicații care va trebui să le depășești. Asta să îi spui.

| siriusblack98 a răspuns:

Ești un copil pentru el. Bine, dacă nu are respect de sine ar putea încerca să te aibă la pat (zic asta pentru că un om la 34 de ani nu caută relație serioasă cu o copilă de 19 ani). Cele mai proaste relații pe care le poți avea sunt cele cu colegi de muncă, șefi și angajați. Dacă relația nu mai merge, îți zic sigur că ori te lipsești de acel job, ori o să te duci acolo ca la pușcărie. Am făcut și eu aceeași greșeală ca și tine când aveam vreo 18-19 ani să mă "îndrăgostesc" de o șefă care avea 37 de ani. "Ce pot sa fac? Sa ii spun?" sub nici o formă, niciodată și în nici un caz. Vei ajunge să regreți rău de tot decizia luată.

| JessicaRoxanna explică:

Și încă ceva nu știu sigur dacă are pe cineva sau nu. Din câte văd eu la munca nu îl suna nimeni nu pare sa aiba relație. Dar totuși poate are soție sau iubita. Cum pot afla?