| WooDeeMe a întrebat:

Hi! Uite care e problema mea... nu sunt emo sau visu sau chesti din astea...as vrea un piercing in buza ca a lui tom kaulitz ( nu imi place tokio hotel) si fac 13 ani in vara.la inceput mi s-a parut o prostie si chiar e o prostie. dar nu stiu imi dati si mie sfaturi. cel mai bun rasp ia fundita

Răspuns Câştigător
| Bloomy a răspuns:

Fa-tilove struck eu am avut o groaza de piercing`uri, si sa stii ca nu ramane urma oh go on deci nu are de ce sa-ti para rauhee hee si nici nu doare devil.

3 răspunsuri:
| äπđÿ a răspuns:

Pune'ti nu vad nimic rau in ati pune un piercing... adica nu e faza ca " iautel pe ala are piercing in buza hahaha emolau..." [-x nici gand big grin

| HeyScandura a răspuns:

De ce sa fie o prostie?happy
Mi se pare ok, doar sa ai grija unde ti-l faci...adica na sa fie curat cat de cat sa nu ti se infecteze sau sa dai in altelehappysi sa iti iei unul cu tija mai mare ca se umfla putin de a doua zi.Pe mine m-a tinut o saptamana si nu puteam sa mananc ca lumeahappy[eu am in limba]

| iNeedToScream a răspuns:

Eu zic sa te gandesti mult si bine. Nu de alta, dar peste un an poate te razgandesti, mai ales ca la inceput ti s-a parut o prostie. In rest, eu sunt total pro piercinguri si daca chiar iti plac, fa-ti happy Numai obligatoriu sa te duci la un salon si sa ai mare grija de el pana ce se vindeca happy