| Sky_6013 a întrebat:

Hm.imi place ff muult de unu, dar ne vedem ff rar stiu unde sta, ff aproape unu de altu dar imi e ff rusine sa il tot cauut eu.deci am 2 intrebari: de unde stiu ca si el ma place? ce sa fac sa ma placa si el, dar sa fac cumv sa nu il cauut toot eu?big grin happy

Răspuns Câştigător
| adelynaa a răspuns:

Pey dc sti unde sta, ia-ti prietenele si faceti plimbari si treci prin zona aia unde sta si cand il vezi saluta'l
si fa chestia asta des poate cine sti :->
p. s : si eu am trecut prin ceva asemanator si eu inevitabil treceam pe acolo fara sa vreau laughing si se leagau prieteni lui de mine oh go on

si cand va int voi 2 trateaza'l putin cu indiferenta sa nu creada ca esti disperata dupa el si asa. asta iti spun din propia experientza.(acum depinde si cati ani are baiatu' respectivhee hee)
succes si sper ca te-am ajutat macar putin :d

5 răspunsuri:
| RoxAnana a răspuns:

-i-ai id-ul vb p mess

-spune-i unui prieten sa vb cu el

-atrage-i atentia.fii mereu in jurul lui priveste-l, zambeste-i

-nu ai de unde sa stii daca si el te place daca nu stii acel "limbaj" si anume: http://www.tpu.ro/......ioneaza-d/

ia de aici si invata bafta:*

| NeverTooLateee a răspuns:

Buna! Ai pute sa ii atragi atentia, iar daca nu va reactiona cu nimic atunci pune-ti un prieten de al tau sa vorbeasca pentru tine! happy

| Johnny_6115 a răspuns:

Pot poti afla intr-un fel daca te place.Acum vreo 5 luni mie imi placea de o fata nu sta asa departe de mine si mie imi era rusine. Dar am reusti s-o fac sa spuna ca ma place.Acum suntem indragostiti. Uite cum sa faci:1 ia-i id de mess 2. vb putin cu el 3.intreaba-l de cine ii place 4 si daca zice asta zi-mi u de cine iti place si apoi iti zic si eu 5. ii zici de el 6 is foarte mari sansele de a zici da 7. dupa vreo 2, 3 saptamani intreaba-l daca vrea sa fie cu tine 8.Asa a fost si cu mine. 9mult noroc

| CosmyLlpop a răspuns:

Asta e dspre mihnea sau robert?smugrolling on the floor?

| denisa15 a răspuns:

Prima data intalnestete cu el. incepi sa vb despre ceva romantic si apoi il intrebi daca te place si ii spui si tu ca il placi. o sa functioneze.succes cu el!