| alessia a întrebat:

`Imi place de el, simt ca si el ma place, dar am aflat ca are prietena.straight face nici nu ma gandeam pentru ca nu`mi dadea de inteles.in fine oh go on e posibil sa-i placa de mine si sa se desparta de "acea" fata?, e posibil sa vrea sa fim imrepuna?
cum v-am mai spus stiu ca ii place de mine happy
vreau multe raspunsuri happy multumesc!

Răspuns Câştigător
| GuBeeBăăi a răspuns:

Alessia, daca el te place si tu il placi, nu vad de ce nu ati putea sa fiti impreuna.Eu inteleg ca tu il placi, iar daca si el te place cu adevarat ar trebui sa se desparta de cealalta fata, nu poate sa fie cu amandoua, fiindca nu ar fi corect nici pentru tine, nici pentru prietena lui. Intreaba-l in fata pe cine place cu adevarat si vezi ce iti raspunde. Fii curajoasa! Sper ca sfatul meu o sa iti fie de folos! fundita?

4 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Depinde.Daca ii place de tine nu inseamna neaparat ca o sa se desparta de prietena lui. Vorbeste cu el, spune-i ca il placi, si intreaba-l de prietena lui.

| heartslow a răspuns:

Nu inteleg dc vrei multe raspunsuri>? una la mana;
2 vorbeste cu tipu ala si spune-i sa fiti impreuna.
3 nu stiu de ce ai pus intrebarea asta?
bft,

| Ionela_6633 a răspuns:

Filtreaza cu el arat-ai partile tale care poate il vei face sa iti spuna in fata ca teiubeste si te doreste langa el.

| FlyGaster97 a răspuns:

Daca chiar te place atunci trebuie sa faci un lucru care sa-i distraga atentia. Afla ce lucruri ii plac si ce lucruri nu-i plac si profita de acestea, sau nu ezita sa intri in vorba cu el! Pana la urma va vedea ce grozava esti...happy
Sper ca ti-am fost de ajutor!winking