| UfA a întrebat:

Imi place de un baiat si e singur! Ne-am imprietenit, dar cum pot sa ma apropii de el? Ce pot sa-i spun ca convorbirea noastra sa nu fie pasiva si sa fac impresie? Funda! :*

Răspuns Câştigător
| Bia1Trice a răspuns:

Hello big grin... Păi poţi să afli aceste detalii prin simple discuţii puţin câte puţin incet. Cu siguranţă dacă ai vorbi cu el in fiecare zi poate pe mess sau ştiu eu... in principal trebuie să deveniţi prieteni foarte buni şi trebuie să comunicaţi, vorbiţi despre ce vreţi voi şi vă simţiţi bine, trebuie să depui nişte stâlpi de siguranţă pentru el. Ah şi zâmbeşte cum numai noi fetele o facem big grin. Baftă să-mi scrii cum a fost big grin

3 răspunsuri:
| Loka a răspuns:

Pai faci lucruri dragute care ar putea sa-l impresioneze, vorbesti frumos cu el, sa fii tu insuti, poate faci o plimbare prin parc, sau poti sa-ti schimbi look`ul sa te imbraci mai dragut dar toate astea sa nu fie exagerate. Fundabatting eyelashes. Sper sa-ti fie de ajutor:*

| ingerasdragalas a răspuns:

Vorbeste cu el afla ce chestii ii plac si daca aveti multe in comun puteti fi impreuna! Daca nu, nu o sa va potriviti iar relatia voastra va fi mereu instabila! Ia-o incet si incerca sa vorbesti cat mai mult si sa radeti impreuna cat de mult se poate, asa va veti apropia!

| iceblack a răspuns:

Asa,surioaro,da? ai iubitel? Ehehe...