| Anonim007363628 a întrebat:

Îmi place de un tip mai mare ca mine cu 4 ani...
Și vreau sa ma întâlnesc cu el într-un loc mai retras si sa ii arat cumva ca îl plac.
Prin atingeri ușoare, îl iau de mana, ii pun mana după gat și una pe obraz și îl sărut.
E ok chestia asta în general sa o faci la băieți?
PS. Mi-e frica sa nu ma creadă ciudata după...

8 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Asta este ce vrei tu, dar el o sa vrea sex si fiind intr-un loc mai retras, te poate viola.

Spui ca esti clasa a 7-a, deci ai 13-14 ani, asa-i?
Eu spun sa nu te duci cu baieti mari, ca astia nu vor pupat, ci sex!

Salut! happy E ok să faci ce simți big grin Dar mai bine îi spui, întâi, și după ce clădiți o relație și un viitor împreună, happy eventual în acest timp să faci acele lucruri firești pe care toți cred că le-am făcut când am fost îndrăgostiți. happy Și da, este frumos (dar trist pentru mine, că s-a terminat sad ) Totuși, sper ca la tine să fie altfel. Aș exclude sex-ul din această imagine. Mi se pare ceva foarte vulgar, a distrus mereu, orice, oricând. Mai bine iubire pură, atingeri, săruturi, cum zici tu. Și după căsătorie, puteți face și acel lucru. big grin Dar nu înainte, nu ai garanția că durează relația, deși îmi doresc din tot sufletul asta. Sănătate și răspuns câștigator? big grin (pentru efortul depus)

| andreidmbm a răspuns:

Da, e foarte ok să îți arăți sentimentele față de un băiat, nu vei părea ciudată.

Poate că Jassmina a întâlnit doar violatori și psihopați, în rest, marea majoritate a băieților avem și caracter. Așa că nu te speria, nu o să te violeze nimeni. Nu suntem în Vaslui sau la știrile de la ora 5.

| Jassmina a răspuns (pentru andreidmbm):

Sunt mama si dau sfaturi ca mama, nu as accepta orice psihopat sa ma duc cu el, ca nu mai am anisorii tai sau ai fetitei asteia. Vorbeste pentru tine si nu-mi mai comenta raspunsurile.

| andreidmbm a răspuns (pentru Jassmina):

Ascultă aici, mămică, și eu sunt tată, dar de aceea nu îmi învăț copiii să se teamă de toată lumea.

| Jassmina a răspuns (pentru andreidmbm):

Dat fiind avertizarile tuturor sa-si protejeze fetitele de pedofili, este datoria noastra sa ne supraveghem copii si sa ii avretizam sa NU se duca cu nici un adult, sau necunoscuti care le-ar putea viola, rapi, vinde pe piata de prostitutie samd.
Aici nu-i vorba de temut de lume si ce protejat copilul, daca nu esti dupa el sa-l supraveghezi ca-i mult prea mica sa judece la 13 anisori, ca poate fii inselata.

| andreidmbm a răspuns (pentru Jassmina):

Și la 50 de ani sunt înșelați oamenii, nu e vorba doar de vârstă. Dar de la a se retrage undeva (probabil în spatele blocului) cu un prieten pe care îl place ceva mai mult, până la viol/pedofilie e cale lungă. Nu cred că e prima dată când se întâlnește cu el, probabil o fi din gașca de prieteni. Să îi lăsăm totuși să se cunoască mai bine.

Eu la 14 ani am avut prima mea prietenă, nici măcar nu ne pupam, doar ne țineam de mână. Și înclin să cred că nu generația nouă nu e tocmai una rea, ci doar ceva mai dependentă de tehnologie.

Iar referitor la ce se întâmplă acum (violuri/bătăi etc.), și pe vremea noastră erau. Doar că nu era nimeni care să le filmeze, că nu aveam cu ce. Și la școala mea erau copii care se băteau, și în orașul meu erau violatori/pedofili etc., dar de aceea nici surorile mele și nici eu nu am fost ținuți în lesă, și uite că am ajuns cu toții mari și fără probleme.

Eh, oricum probabil avem opinii diferite, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne certăm, cel mai bine e să înțelegem că privim toate acestea din unghiuri diferite, probabil și datorită faptului că am crescut în zone diferite, așa că probabil ne vom mai întâlni la anumite întrebări pe aici happy Îți urez o zi bună și la cât mai multe răspunsuri happy

| Jassmina a răspuns (pentru andreidmbm):

Lipsa educatiei copiilor si a supravegherii de catre parinti, pot duce la accidente grave ale copiilor.
La 13-14 ani nu-l lasi pe strada, nu are voie sa plece cu baieti necunoscuti, stii unde merge si ce face, asta face un parinte sanatos, isi protejeaza copii.
NU-i vorba de cearta aici, fiindca stiu ce vorbesc si cum am trait in 2 luni diferite, stiu ce se intampla in amandoua, iar cand vad fetita asta de 13 ani, care nici prin cap nu-i trece ca poate fii rapida sau violata, ma apuca nervii pe parintii nepasatori care nu-si supravegheaza copila si nici macar nu i-a facut educatie, sa-i explice cat de periculos este pla anisorii ei, sa plece dupa barbati.