| Louissa a întrebat:

Îmi spune și mie cineva de ce toți băieții folosesc scuza aia cu f…… gen m-am combinat cu ea doar ca sa o f… am stat cu ea doar ca sa o f și așa mai departe? De ce ei au impresia ca dacă o fata face asta cu ei s-au folosit de ea? Poate e și invers nu? Pt ca nu doar băieții simt placere. Pana la urma sexul e ceva plăcut pentru ambele persoane, de ce toată lumea are impresia ca băieții se folosesc de fete? Este mai mult un topic de discuție decât o întrebare. Aștept păreri va pup happy

9 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Pentru ca baietii chiar se combina doar ca sa aiba sex, fiindca organul lor sexual se scoala de 20 de ori pe zi si simt nevoia sa a faca sex, cu oricine si oricand.
Pe de alta parte, excepand o pros-ti-tu-ata care face sex oriunde si oricand pe bani, fetele nu se arunca in relatii doar ca sa faca sex, ele vor sentimente, dragoste, tandrete samd.
Din pacate, extrem de rar se intampla ca o fata sa aleaga un baiat pentru sex si atunci relatia se numeste "cu beneficii".

| PainTech a răspuns:

Ai inceput cu o ipoteza gresita : "...de ce TOTI băieții folosesc...".

Un subiect de discutie mai interesant care merita dezbatut este de ce tu ai o inclinatie pentru acesti baieti si de ce nu ai gasit (sau de ce crezi ca nu ai gasit) pe cineva "altfel".

| Louissa explică (pentru PainTech):

Îmi cer scuze, m-am exprimat greșit, chiar nu am vrut sa generalizez, știu ca este deranjant, nu sunt toți băieții așa, doar ca am scris mai repede și nu m-am gândit bine. Nu este neaparat vorba de mine in întrebarea de mai sus, eu am avut doar 2 relații si ambii foloseau "scuza" asta, ma refeream mai sus si la iubiții prietenelor mele, prieteni, colegi, etc. Dacă au fost refuzați sau nu le-a mers cu anumite fete, o bagă pe asta cu " oricum voiam doar sa o …"

| FantasyBoy a răspuns (pentru Louissa):

Acei baieti sunt lasi, si se tem sa nu se faca de ras aratandu-le celor apropiati ca sunt sensibili, sufera, si atunci vor sa para duri("am vrut doar s-o.").Nu sunt cei mai rai, crede-ma, dar sunt imaturi, nu sunt capabili sa-si recunoasca sentimentele, si nici nu au suferit destul ca sa depaseasca faza de frustrare si materialism afisat.

| batranulintelept77 a răspuns:

Deja de la primele cuvinte ai greșit. "De ce TOȚI băieții".

Mai am ceva de comentat? laughing

| Leatherface4ever a răspuns:

Vor sa para cool în fata prietenilor de aceea, asa mai stârnesc și ei putina atenție, se cred alfa boy dar de fapt sunt rupți în c.ur de viata, nu au pic de respect, cei 7 ani de acasă, politete, se cred smecheri dacă folosesc niște expresii/jargoane comune, da, asta e generația snowflakes, plina Tara de cocalari și de ăștia de se cred "bombardieri " cand de fapt nu au nici 20 de lei în buzunar.

Chestia e ca și prietenii lor sunt la fel, gen,, cine se aseamănă se aduna, nu ai ce pretenții sa emiți de la niște cocalari.
Pe unii ii vedeam cu iubitele lor când stăteam la rand la KFC cum scuipau într-una, se credeau si ei cineva, se vedeau ca sunt niște tripati și fără cei 7 ani de acasă, zici ca erau Tigani nu Romani, erau cringe rău, jumate de buletin și un centimetru pe ei și se credeau băieți smecherirolling on the floor

| FantasyBoy a răspuns:

Nu toti, doar cei cretini. Ceilalti vor si restul de 95% de la relatia cu o fata, nu doar 5%, atat cat reprezinta raportul sexual cu intromisie.

| ofataoarecare120 a răspuns:

Nu sunt toți asa. Cei care o spun sunt doar niște băiețași, nimic mai mult

| Louissa explică (pentru ofataoarecare120):

Da, probabil nu toți sunt Așa dar am avut și iubiti mai mari si aceeași poveste. Plus ca aud si pe la prieteni uneori chiar si de la fete treaba asta