|

Imi spuneti si mie ce e cu oferta de la Orange Young? Cea cu CNP-ul, ce trebuie sa fac ca sa o activez si de unde iau un cnp?

Va rog sa imi explicati bine, va rog. Multumesc anticipat. Dau FUNDA! :*

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,
Inscrierea in Orange Young se face prin serviciul SelfCare, apeland *100# si selectand Orange Young. Dupa inscrierea in program, poti sa-ti creezi optiuni accesand Configuratorul de optiuni de aici www.nelimiteaza-te.ro.
Toate detaliile despre Orange young se afla aici http://www.orange.ro/young/ppy-young-ro.html.
O zi buna,
Orange Helpers

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Acum, daca apelezi *100# si selectezi Orange Young, iti a spune sa intri pe www.nelimiteaza-te.ro si sa-ti creezi propria optiune. Eu am intrat, mi-am creat cont pe Orange si mi-am creat propria optiune, 2500 minute, sms nelimitat, net, etc. cu 5 euro. La final am introdus nr meu de telefon si mi-am activat optiunea de pe calculator. Am primit apoi sms ca daca am inte 14-26 ani, sa trimit cnp meu si voi primi sms nelimitat si acces gratuit la facebook, yahoo. (eu deja imi alesesem si sms nelimitat). Daca nu ai buletin, sau deja ti-ai folosit cnp-ul, poti cere pe al cuiva care este in alta retea:)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ca sa intri in Orange young, trebuie sa ai buletin. intre 14 si 26 ani. si poti activa oferte gen cu 5 euro 2000 minute si sms in retea, sau cu 7 euro 3000 minute si sms in retea. ma rog, sunt mai multe oferte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează