| deutSa a întrebat:

Impreuna cu profesoara de romana, am hotarat sa cautam persoane care sunt de acord sa dea un ban, pentru inmormantarea unei eleve care dabea a terminat liceul anul acesta.Sa va spun povestea ei:

O cheama Bianca Dragomir, sau o chema...Azi s-a stins din viata, caci avea cancer la stomac si cancer la creier.In fiecare zi nu se lipsea de sticla de Coca-cola si de punga de chipsuri.Pana acum 1 an, s-a hotarat sa se duca sa-si faca analizele.Doctorul i-a spus ca are cancer. A facut 2 operatii intr-o zi, deoarece doctorul a uitat sa-i scoata tumoarea! A stat cateva luni in pat facand chimioterapie, se simtea mai bine, insa ieri 29 Mai 2011 s-a stins din viata, chiar de ziua mamei ei!

Ea nu avea o situatie materiala prea grozava, de aceea vrem s-o ajutam! Tratamentul ei a costat o groaza de bani, iar doctorii sunt lipsiti de orice scrupule. Nu-i intereseaza ca i-au facut 2 operatii intr-o zi. Prea multa indiferenta!

Deja in liceu s-a infiintat o cutie, unde elevii pun cate 1 leu de fiecare, pentru a ajuta aceasta familie. Langa liceul acesta, este si o scoala pentru copii cu dizabilitati psihice si ii vom ajuta si pe ei cu ce putem!


Sunteti de acord cu aceste cauze nobile? daca ati putea, ati ajuta?

1 răspuns:
| Vanessa_4462 a răspuns:

Daa este un gest pe care multa lume ar trebui sa-l faca decat sa donezi bani oamenilor care doar se prefac ca le e greu, sunteti niste oameni care merita toate laudele felicitari! sper sa reusitihappy