| DeDeChazLee a întrebat:

In legaturza cu fantomele!
vi s-a intamplat vreodata sa fiti "bantuiti" momente ingrozitoare din viata de care nu puteti sa scapati sa nu le uitati niciodata?
imi spuneti povestile daca vreti!

eu de cand am fost intr-o noapte in cimitir cu fetele si ne jucam nu mai dorm bine deloc. ne jucam cu baietii tupu(stiti ce este) si intr-una am auzit zgomote, dar cred ca numa eu am vazut fete de mort dar in fine eu m-am impiedicat de ceva si dintr-o data vadem toti un fel de praf alb care se ridica in cer si zgomote ingrozitoare 2 fete si un baiat au fost dusi la spital de urgenta ca au lesinat. cimitirul este la 2 pasi de un restaurant si la iesirea din oras dar nimeni nu nea vazut. a fost o zi care nu o s-o pot uita niciodata.

1 răspuns:
| SeygeoProduction a răspuns:

Eu m-am trezit intr-o seara pe la 2:23 noaptea si dintrodata se aude un ras puternic, ceva de genul muhahahaha, am stat treaz cam o ora sa ma gandesc ce ar putea fi, deci rasul nu s-a terminat, atunci ma gandeam ca nu stiu cine sta in capul holului si rade, dar cu timpul am adormit si de atunci ma intreb daca a fost un fenomen paranormal sau cineva mi-a facut o farsa.