anonim_4396
| Anonim întreabă:

In vacanta de vara voi merge intr-o excursie in Spania [ cu avionul]. Vroiam sa stiu daca am voie cu laptopul [il voi tine inchis pe tot parcursul zborului], aparatul foto [vreau poze laughing], machiaje in bagajul de mana [nu as mai dori sa am si un bagaj de cala pentru ca eu merg cu tata care se intoarce inapoi in tara (deci avem 2 bagaje de mana de cate 10 kg fiecare, asa scrie pe bilet)].
Imi trebuie ceva acte pentru laptop? [presupun ca da].
Funda.
A da si mai multe detalii despre ce NU am voie sa duc in bagajul de mana.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Ai voie cu laptopul si cu aparatul foto (nu iti cere nimeni acte ->nu-i intereseaza) si poti sa le ti in mana, daca vrei (poti folosi laptopul in avion, sa te uiti la un film ceva...pe timpul zborului). Nu ai voie in bagajul de mana cu obiecte taioase:pile de unghii,forfecute,unghiere, aparate de ras, lichide, parfumuri, fond de ten.
Mai citeste si aici:
http://www.informatiiprofesionale.ro/......-din-avion
Bafta!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa nu iti pui laptop ul la cala. E foarte posibil sa til distruga pentru ca bagajele sufera ceva socuri.

In avion poti sa iei laptopul si camera foto fara nicun act. Ai voie sa le folosesti in timpul zborului. Nu ai voie la decolari sau aterizari.

In avion nu prea ai voie cu machiaje, mai ales daca sunt lichide. De fapt nu ai voie in avion cu nimic lichid, ascutit, brichete.

| zapotech a răspuns:

Nu ai voie de nici un act, ca si pentru telefon mobil...Totusi,ai putea filma palmatlaughing, cu telefonul, chiar sa faci si pozehappy.