O grija in plus dar oarecum te simti mai motivat si totusi realizezi ca acum ai o slabiciune in plus/vulnerabilitate. Depinde cum privesti lucrurile. Eu am fost mereu omul care a facut tot posibilul sa fie cat mai eficient si perfectionist cu putinta in absolut tot ce am facut vreodata.
De ce vulnerabilitate?
Nu e ca si cum ramai gravid si ai de crescut rodul dragostei voastre
Fiecare vede lucrurile in felul lui. In momentul in care ai pe cineva drag, deja ai capatat un punct sensibil. Eu unul asa vad viata. Viata asta este una de caine.
Asa e, capeti o sensibilitate. Care te poate face fericit.
Cand incepe sa doara, faci excizie (te desparti, divort etc) Pierzi ceva timp pana iti revii, dar nu se sfarseste lumea. Viata continua, esti mai intelept si mai bine pregatit pentru urmatoarea relatie.
Consider ca un barbat nu are atat de multe de pierdut.
" Consider ca un barbat nu are atat de multe de pierdut. " Ambele parti au la fel de multe lucruri de pierdut. Iar aici banuiesc ca o sa imi zici ca femeia poate ramane insarcinata si ca blah, blah, blah si ajungem o discutie fara sfarsit despre feminism. You know what? E ca tine doar nu ma implica in discutii without ending.
Eu unul ma simt iubit, rad, ma distrez, si am mai multa motivatie. Totusi, de ce intrebi?