| CatMeadow a întrebat:

Intrebare pentru fete! preferati parul lung sau parul scurt.argumentati plz euhappy multumeschappy

Răspuns Câştigător
| Ariia a răspuns:

Parul scurt... mai ales vara, e mult mai simplu... depinde de fiecare, dupa gusturile fiecaruia

15 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Din parul lung se poate face par scurt(fals) dar din par scurt nu se poate face par lung...dar depinde de par la parul drept si fata in forma de diamant(eu am fata ovala) imi place parul scurt

| BlueBird a răspuns:

Parul lung e super big grin Poti face orice cu el big grin

| alexaaa a răspuns:

Buna! pai.depinde.sunt fete carora le sta bine cu parul lung, altele sunt frumoase cu parul de lungime medie si altora le sta f bine cu parul scurt.eu personal prefer parul lunghappywinkingmi se pare sexy, si cu multe posibilitati: pot face multe coafuri cu parul lung.il poti indrepta,il poti face cret,poti sa-l tii in coada,coc s.a.happydar orcm ai avea parul(lung,mediu, scurt), cred ca fiecare fata trebuie sa aiba mare grija de parul eiwinking:*

| LauraaBlack a răspuns:

Prefer parul lung pentru ca iti poti face tot felul de coafuri love struck!

| anonima122 a răspuns:

Parul lung! Dar este greu de intretinut

| soraluisatan a răspuns:

Parul lung deoarece: ai mai multe optiuni de coafuri, baietilor le plac fetele cu parul lung

| Chiuaua a răspuns:

Rase in cap si cu par lung pe piept a da si cu mustata daca se poate...

| Lummy a răspuns:

Eu prefer parul lung, ca ai mai multe posibilitati de a-l prinde, aranja, l-a coafa.

| Cameliiia15 a răspuns:

Parul lung este cel mai frumos. Tuturor baietilor le place parul lungsmug

| aysha11 a răspuns:

Parul lung, e mult mai feminin si poti sa il aranjezi in mai multe feluri.

| pissi_8742 a răspuns:

Lung.pentru ca mi se fare ca ii mai senzual atragatorr.si face o fata mai frumoasa.acuma depinde nu toate la unele le stau bine cu parul scurt si la unele cu parul lung...dar eu il prefer lung

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lung:X.il am pana la umeri dar abia astept sa creasca eu mi l-am tot tuns din varfuri ca mi l-am intins cu placa si l-am cam ars un picstraight face si mai trebuie sa tund un pic din el si gata dar mai astept sa creasca.lung dc? pentru ca mi=l pot prinde usor in coada sau impletita sau sa-mi fac anumite frezuri.si cel mai important ca imi sta si bine:X

| alecsandrabubz09 a răspuns:

Parul lung :X poti sa face orice coafura

| Atza a răspuns:

Parul scurt. Iar acum explicatia : am avut parul lung si era lipsit de volum si aveam un chin cu clatitul, cu aranjatul. Asa ca m`am tuns si nu`mi pare rau deloc. Adica e mult mai ok, ma simt mai bine si nu am probleme cu aranjatul si are mai mult volum si il spal mai usor.

| andreiadinamo a răspuns:

Eu am parul foarte lung,cei drept este foarte frumos cand nu il impletesc dar e si foarte greu de ingrijit, te-as sfatui sa ti-l lasi nici mic nici mare la mijloc, eu il am de mica foarte lung si m-am satuat dar nu il tund deoarece imi este milalaughing)