| TLF92 a întrebat:

Intrebare pentru fete si sa nu aud cu nu conteaza, cam spre ce fete ma refer ca inaltime ar trebui sa incerce un baiat care are doar o inaltime de 1.65, cu tot cu tocuri purtate gen! Vreau o parere sincera, cu cat trebuie sa fie barbatul mai inalt decat fata in cm? Sunt constient ca la inaltimea mea sunt ca si inexistent dar macar vreau odata pentru totdeauna sa elucidez misterul

23 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

"Un băiat care are o înălțime de 165 cu tot cu tocuri purtate".
laughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Daca prin tocuri te referi la orice fel de incaltaminte, atunci in realitate ai 1.62 maxim. Ba, sincer e putin mai greu sa gasesti o fata mai serioasa asa, adica vei fi ignorat de majoritatea, dar vreau sa iti spun din experienta mea personala( am 1.70 incaltat), ca se poate gasi, personal am avut o singura iubita mai inalta decat mine cu vreo 3cm, deci avea 1.73, si a fost super ok relatia.

| Emma30555 a răspuns:

Ar trebui sa încerci cu fete de înălțimea ta, sau mai scunde, sau puțin mai înalte, diferența de 2, 3 cm nu contează

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| tzionut a răspuns:

Nu sunt o fata dar iti raspund.
Lasa naiba complexele deoparte. Raspunsul e ca in pat nu conteaza inaltimea. Barbatul nu trebuie obligatoriu sa fie mai inalt ca femeia pentru a avea impreuna o relatie buna. Conteaza caracterul tau si al fetei. Invata sa oferi fara sa ceri nimic la schimb, invata sa ajuti fara sa ai pretentia de a fi ajutat, invata sa mergi pe propriul drum in loc sa mergi cu turma, invata sa risti, invata sa gandesti, si citeste cat mai mult in loc sa iti pese de ce zic ceilalti.

Răspuns utilizator avertizat
| tzionut a răspuns (pentru TLF92):

Cauta poza cu danny de vito si sotia lui langa care a stat 30 de ani, dupa discutam.

Răspuns utilizator avertizat
| tzionut a răspuns:

Domnul meu daca nu iti place raspunsul nu inseamna ca trebuie sa ii jignesti pe cei care doresc sa te ajute. Daca exista respect, incredere si comunicare, orice relatie evolueaza in bine. Eu ti-am dat un exemplu sanatos o relatie de 30 de ani, iar tu imi raspunzi cu o stire mondena...

Răspuns utilizator avertizat
| A1l3e0x7i9a a răspuns (pentru TLF92):

Poate el nu e fată, dar eu sunt și îi dau dreptate. Nu m-ar deranja să fiu cu un băiat mai scund decât mine, ba chiar din contră, aș prefera să fie așa, atâta timp cât ar avea un caracter frumos. Nu îi mai jigni pe cei care încearcă să te ajute! Preferințele diferă de la persoană la persoană!

Răspuns utilizator avertizat
| Glenky a răspuns:

Din răspunsurile tale am tras concluzia ca ești inexistent pentru fete din cauza caracterului tau infect. Dar da vina pe înălțime daca te face sa te simți mai bine.

Răspuns utilizator avertizat