| Andraxandra12345 a întrebat:

Iubitul meu se comportă foarte urât cu mine. Suntem de un an împreună mă face să plâng mereu, îmi închide telefonul fără motiv, mă scoate afară din mașina. Nu pot să trăiesc fără el, să-l uit am încercat dar nu pot. Chiar dacă mă ceartă si mă mai bate tot îl iubesc.
Nu am părinți sau alte rude.
Azi dimineață m-a blocat și mi-a zis că s-a terminat totul între noi.
Am încercat să îl sun dar nu răspunde...
Numai pe el îl am, simt ca se prăbușește totul sub mine
Vă rog frumos să îmi spuneți dacă voi fi indiferentă cu el mă va iubi și își va da seama de greșelile lui și se va schimba? Fetele care ați oferit indiferență?

Răspuns Apreciat de Editori
| Alesia1234 a răspuns:

Buna! Din ce ne spui tu aici, asta e o relatie toxica, nu e iubire...Imi pare rau sa ti-o spun,dar trebuie cu orice pret sa renunti la el, chiar daca e greu sa te debarasezi de singura persoana care ti-a tinut companie.E normal sa nu vrei sa renunti la el deoarece ti-e frica, ti-e frica sa nu ramai singura, dar daca te vei desparti de el si il vei lasa in pace pentru totdeauna, iti va fi mai bine tie.Degeaba esti impreuna cu cineva doar cu numele, fara sa iti arate pic de afectiune si iubire.Practic ti-e frica de singuratate si de-asta nu vrei sa il parasesti.Cineva care se comporta asa de urat cu tine,nu te iubeste. Sfatul meu este sa iti acorzi putin timp doar tie, sa fi singura si sa te gandesti daca e bine sa continui "relatia" asta in care el isi bate joc de tine, sau sa va despartiti si sa cauti pe cineva care chiar sa te iubeasca, nu doar sa iti tina companie.Da-ti putin timp si sufera, iar apoi cauta pe cineva care sa te merite...cu siguranta va fi mult mai bine asa happy

3 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu te iubeste si nici nu o sa il faci cumva sa o faca. Pur si simplu doar se joaca cu tine si isi bate joc. Nu merita sa continui asa ceva. Pune capat acum, cand nu e prea tarziu. O sa regreti daca stai cu un asemenea om. Daca de acum a inceput cu batai, cum crezi ca ar fi peste 5 ani? Vrei sa ajunga sa te omoare? Pune mana si da-i papucii si scapa de el cat inca mai poti. Vezi de viata ta si cauta un baiat serios, cu capul pe umeri, care sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru tipul asta esti doar o jucarie. Vine la tine cand are chef, cand nu, te bate si te respinge. Chiar nu meriti asa ceva.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Termină repede cu el. dar repede.

| LovedbyGrace a răspuns:

Nu meriți asta, o femeie nu se atinge nici cu o floare...nemaivorbind de bătăi. Cunoaște-ți valoarea și nu te lăsa batjocorită, sunt destui băieți care știu și vor să iubească.