| Mirceadumb a întrebat:

La ce credeti ca se uita o femeie prima data la un barbat? cat de mult conteaza frumusetea/maturitatea/simtul umorului... banii sau situatia pe care acesta o are. as vrea sa raspunda o fata/femeie. Cum iti dai seama daca o femeie doreste doar o aventura?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Primul criteriu indiferent de sex este aspectul fizic,pentru o aventura trebuie sa fi frumos si ea la ovulatie,ceea ce banuiesc ca nu esti ca daca ai fi frumos nu adaugai intrebarea asta, o femeie nu isi doreste aventuri fara un interes material, adica e ca daca ai merge la o escorta doar ca aia spune ca vrea aventura, de ce ar face x sex cu tine cand femeile gasesc barbati cati vor ele fara numar si primesc si banii pentru sex, noi mascilu platim pentru sex asta e adevarul

| WaterDrop a răspuns:

Se uita la penisul tau. Daca iti atarna pe crac in jos, ale tale sunt toate, nu conteaza ca ai doar o clasa.

| Moƒo a răspuns:

Bro.
Eu nu's muiere dar iti pot spune din propria experienta.
O femeie / fata se uita prima data la felul cum esti imbracat, apoi la look-ul tau (daca esti ordonat sau nu), la felul cum vorbesti, cum mergi, cum raspunzi, cum o abordezi.
Frumusetea unui barbat e trecatoare, nu de alta dar majoritatea fetelor prefera un baiat mai in varsta decat unul de aceeasi varsta cu ele. Simtul umorului e primul. Numarul unu prin care o poti atrage. Sa fi mutalau, sa nu stii glume, sa nu fi putin sarcastic = plictisitor sau mai nou Friend-zone.
Cat despre bani, nu toate vor asa ceva dar stai ''nu dragostea trece prin stomac?''. deci cat si noi si ele, banii sunt importanti acolo cat de cat.
Cand o femeie / fata doreste o aventura, sa iti zic asa mai pe sleau. ''isi deschide portita ca sa pui lemne pe foc''. Pur si simplu se lasa dusa de val si profita de faptul ca e unul din barbatii/ baietii visurilor lor dar nu de unul ce il poate tine ca barbat de casa. Ca amant, posibil.