|

La sfarsitul clasei a 8, pentru cei care vor sa dea la liceu la un profil intensiv engleza trebuie sa dea un examen la engleza. imi puteti spune in ce consta? adica in ce consta proba scrisa si in ce consta proba orala? cum se face nota finala? cat trebuie sa ai ca sa treci? mie cineva mi. a spus ca e atat de simplu incat trece oricine, dar altcineva mi. a spus ca nu e atat de usor. care e adevarul? si cum se face inscrierea? si daca exista pe internet variante pentru aceasta proba cum sunt la mate si la romana daca mi.ati putea da un link

as prefera sa imi raspunda cineva care a dat anul trecut acest examen si sa-mi raspunda din proprie experienta nu din ce a auzit.

multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E o proba scrisa si o proba orala, e foarte foarte usor la amandoua, trebuie sa iei peste 6 ca sa treci examenul. La oral iei un biletel, pe care ai o intrebare \ mai multe, sau te pune sa-ti spui parerea despre ceva. mie anul trecut mi-a picat ceva legat de fantome, superstitii si altele. din cate imi amintesc, nota maxima la scris e 7 si la oral 3, si pur si simplu se aduna, trebuie sa iei peste 6 in total. Si da, e foarte usor, pentru cei care stiu engleza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.Nu e asa greu
La oral o sa ai un text si intrebari din el.La oral toti trec happy
La scris e putin mai greu. Examen scris.Eu am luat la aman2.
mi-a cazut la scris de pus verbele la timpul corespunator si numai stiu.A trecut ceva timp de atunci.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! eu sunt acum pe clasa a 9 si am dat examenul de engleza anul trecut. Din propia experienta pot spune ca a fost foarte simplu, iar ca sa treci trebuie sa iei nota mai mare decat 6 sau 7.la proba orala intra in sala cam 5 elevi si trag fiecare cate un bilet de pe masa.acestia au 5-10 minute sa-si noteze pe o foaie ceea ce vor citi profesorilor.Se iau note mari in oral. Iarr la scrisss.pai e usor si acolo trebuie sa stii timpurile si niste reguli...
la oral pe acel bilet este o imagine sau un text.la text sunt 4 intrebari sub el si tu trebuie sa raspunzi pe foaie mai detaliat, si daca iti pica imagine trebuie sa o descrii.
bafta
pentru exemple de subiecte cauta pe www.edu.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează