| mateisitudor a întrebat:

Locuiesc intr-un oras mic, în care sunt câteva terase, vreo 2 parcuri micuțe si cam atat. Nimic interesant ca in orasele mari. Ce as putea face împreună cu prietena mea? Astfel încât să nu ne plictisim. Ce activitati am putea face? Avem 17ani

Răspuns Apreciat de Editori
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Puteti face un picnic, puteti sa va uitati noaptea la stele daca aveti un loc in care nu prea exista stalpi de iluminat, gatiti impreuna ceva, stati pe o patura pe iarba in parc si jucati ceva, puteti sa jucati volei sau asa ceva in parc, puteti sa va luati un hamac si sa stati in el in parc. Puteti sa vedeti un film acasa sau daca aveti unul dintre voi laptop, in parc, intr-o zona mai retrasa puteti sa stati pe patura si sa va uitati, mai puteti merge sa faceti poze impreuna prin oras. Din cate stiu, elevii au si ei gratuit trenul, asa ca ar fi misto sa puteti merge intr-un loc aproape de casa sa vizitati cate ceva.

| mateisitudor explică (pentru CoRoDa08):

Super ide! Mersi mult!

| CoRoDa08 a răspuns (pentru mateisitudor):

Cu placere!

1 răspuns:
| lussa a răspuns:

Puteți merge la o prăjitură, la un suc, cum considerați voi. Apoi vă puteți plimba prin parc, oricare dintre cele două sau în ambele. În rest, vă puteți plimba pe stradă. nu cred că sunt atât de multe variante. Important e să te bucuri de persoana de lângă tine, nu neapărat de locul în care ești. Poți avea cea mai frumoasă întâlnire oriunde atâta timp cât ești cu persoana potrivită.