| Popescu_Simina_1966 a întrebat:

M-a inselat. Nu stiu cum sa încep, la inceputul relației, pana pe la 3 luni am fost inselata de el, s-a culcat cu alte fete, s-a sarutat. M-a lasat balta pentru prietenii lui. Avem un an impreuna, e golan rau si acum recent a vorbit cu o fata iarasi, desi se potolise. A zis ca nu ma mai iubește, dupa a dat-o la intors ca daca facem dragoste ii revin sentimentele ( ca noi prin asta suntem conectați) zice el, am facut chestia asta plângand, m-am simțit umilita, am plans 4 ore langa el in pat sa nu ma lase si degeaba. Cand de fapt aparuse altcineva. Stiu ca nu se va schimbă si tot el e distant, tot el e rece, tot el face cum face. Si stiu ca trebuie sa pun punct, dar nu pot, mi-e greu, ma doare sufletul, nu știu ce sa fac sa ma distantez de el si sa merg mai departe. Mi-a facut atatea dar il iubesc. Si el zice ca ma iubeste, aveam de gand sa ne mutam in vara impreuna. Dar eu sunt moarta pe dinauntru, mai mereu sunt trista si plang din cauza relatiei asteia, dar nici nu pot sa renunt. Mentinonez ca in afara de faptul ca sunt mai geloasa nu i-am gresit cu nimic. I-am oferit totul si mereu eu am tras sa rămânem împreună. El zice ca pe mine ma iubeste si ca mai are scapari, dar eu stiu ca mai tarziu o va face iar si nu stiu cum sa fac sa pun punct fara sa sufar.

Răspuns Câştigător
| Raven a răspuns:

E exact ca atunci când te supără un organ sau când ai o tumoare, te doare și suferi și știi clar că ți-e mai bine fără; doare s-o/să-l scoți dar vei funcționa mai bine după aceea. Așa și cu iubirea toxică de genul ăsta. El oricum te umilește nefiindu-ți fidel și se vede clar că nu te respectă, pentru ce te mai umilești și tu în plus, implorându-l să nu te lase? Numai în telenovele fata bună luată de proastă rămâne cu băiatul rău transformat miraculos de la atâta iubire. În realitate el te mestecă și te scuipă și pleacă mai departe. Fă-ți o favoare și ieși din relația asta, respectă-te pe tine însăți și apoi te vor respecta și ceilalți!

| Rd79 a răspuns (pentru Raven):

Da, adevarul e ca atunci cand te mai supara ficatul il scoti, da-l dracu ca nu e nevoie de el.

| Raven a răspuns (pentru Rd79):

Eu am văzut pe TPU persoane fără creier care funcționează perfect sau cel puțin ei așa au impresia. Și adesea și fără bun simț...

9 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu am inteles niciodata de ce fetele ca tine, sunt atat de proaste?
Bine va face golanul, daca sunteti disperate si va tineti dupa el!
Cand o sa descoperi boli cu transmitere sexuala cu care el te-a contaminat, vei intelege ca ti-ai facut-o cu mana ta.
Oricum, este clar ca asta nu a vrut niciodata sa te aiba de iubita, doar de saltea, sa-i satisfaci madularul din pantaloni.
Fetita, esti singura vinovata si ai primit, exact ceea ce ai vrut!
Felicitari!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un strămoș al lui era un maimuțoi prin copaci și făcea amor cu toate femelele. Așa este și el, un cimpanzeu. Dacă rămâi cu el, așa va face toată viața, că s-a obișnuit deja. Dacă pui punct acum, suferința va trece, dacă nu, vei suferi toată viața, până pune alta laba pe el și ți-l ia de tot.

| Andreeush a răspuns:

Dacă ai voință poți să îl lași și să mergi mai departe.
Ar trebui să rupi orice legătură cu el, să nu îl mai cauți.
E destul de clar că nu te iubește și nu are rost să stai după el.

| Donsavas a răspuns:

Nu e nici primul nici ultimul golan. Dacă tu cauti tipi de genul asta, vei tot gasi. E plină lumea de oameni, n ai de ce sa suferi. Te simti singura probabil. N ai de ce. Te ai pe Tine. Invata te sa te iubesti(Nu doar sa te autosatisfaci)! Ofera ti tie acele sentimente de care ziceai.

| supadeceapa a răspuns:

Dacă ți-e mai ușor să stai într-o relație abuzivă decât fără el, poate ai o problemă cu TINE și ar trebui să mergi la psiholog. Chiar nu te prețuiești deloc?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Păi suferi și dacă pui punct și dacă nu pui.
doar că, dacă nu pui, ești, în timp ce suferi, o cârpă.

| Popescu_Simina_1966 explică:

Scuzati greselile gramaticale, am scris repede.