| Darius62929 a întrebat:

M-am apucat de fumat și am aproape 15 ani, fumez 2-3 țigări pe zi și nu am nimic.
Țin să menționez că am inceput să fumez de la 6-7 fara nicio treabă și sunt forte dezvoltat.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si vrei să ai, dacă tot intrebi?

| Bogdan1o a răspuns:

In general nu-s bune. Nu toți care fumează o să aibă probleme. Dar nu recomand s ate riști. Fumezi puțin dar e mai bine fara.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Renunta la fumat, deoarece iti termina plamanii!
Cancerul de plamani nu poate fi vindecat!
Intelegi ca te-ai suit intr-un tren de mare viteza care te duce inevitabil spre moarte? Singura oprire e daca te lasi de fumat.

| StoicAnalysis a răspuns:

Tin sa mentionez ca majoritatea populatiei nu are nimic cand se apuca de fumat. Efectele adverse apar in timp. Primul stadiu e atunci cand ai o capacitate pulmonara mai scazuta ( obosesti mai repede ), iar apoi treptat in ani de zile, corpul ti se degradeaza putin cate putin, fara sa realizezi. Si cand zic ani, ma refer la 10-30 de ani ca perioada de degradare.

Asta e doar in cazurile fericite totusi. Ca mai ai si riscuri ridicate la boli majore sau fatale in toata aceasta perioada.

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să te lași de fumat.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Bravo frt, cand afli ce ai vrut sa intrebi, sa imi scrii.

| alfons2390 a răspuns:

O sa vina vremea cand vei regreta ca te-ai apucat si vei vrea sa te lasi dar nu vei reusi. Asa patesc majoritatea fumatorilor, inclusiv eu am patit desi nu am crezut prima data cand am auzit.