|

Ma gandeam sa dau la un liceu din alt judet, ce parere aveti? Gazda sau camin? Cum e la liceu printre oameni total diferiti? Credeti ca ma pot acomoda? Cat costa caminul? La voi cum a fost?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E greu cu oameni in casa, scandal certuri neintelegeri. Straini ma refer, daca e la o ruda mai bine dar sa fie de treaba ca sa nu apara probleme in timp.

| a răspuns:

Dacă ești o persoană sociabilă, o să te acomodezi peste tot si la camin si la liceu, la cămin e mult mai bine că socializezi, cunosti oameni noi, ieși din zona ta de confort de acasa unde aveai camera ta, te maturizezi, inveti sa traiesti printre copii străini, inveti sa ai grijă de lucrurile personale, și e și mai ieftin happy iti faci prieteni pe viaţă, împartiti totul chiar și mâncarea. E mișto in alt judeţ că cunosti copiii diferiţi, nu te știe nimeni, deci reușești să îţi faci noi grupuri de prieteni. Dacă ești o persoană mai introvertită, nedispusă să traiești ca în "familie" cu alţi copii și vrei intimitate, alege gazda, dar e scumpă peste tot, plus de asta o să te trateze ca și cum ai simţi mereu că ești în casă străină, o să îţi pună interdicţii, îţi face preţul cum vrea ea, așa la orice cămin plătești puţin, socializezi, lume nouă, deveniţi ca fraţii, vă maturizaţi.