anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma puteti ajuta? m-am despartit de prietenul meu acum mult timp in jur de 1 an si nu pot sa il uit si ma enerveaza asta...am sters toate pozele cu el dar nu pot sa il uit... ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

In primul rand nu mai spune atat ca il iubesti, in gandul tau nu mai repeta 'te iubesc ". Toate astea o sa treaca, e o iubire de adolescent, cred. In curand o sa vina un alt baiat. Uite asa inveti ca la varsta asta nu e nimic care sa fie si pe viitor, ca nu este bine sa pui foarte mult suflet intr-o relatie pentru ca te arzi si este si dureros; raman cu timpul mici rani. Cand treci pe langa el, nu te mai uita in ochii lui! daca vrei, te uiti la el dar nu in ochii lui Poti trece pe langa el si uitandu`te in jos chiar daca vrei sa cazi jos de durere, treci, inghiti si speri la ceva mult mai bun! Asa, incet, incet o sa mai treaca. Cu timpul o sa iti dai seama ca poate nu il iubesti asa de mult pe cat crezi, cu timpul o sa iti dai seama ca nu merita cate ai vrut sa ii dai tu. Tu fii tu insuti, lupta si bucurate de viata incetul cu incetul ai sa fii mai bine :*

3 răspunsuri:
| Georgiana2905 a răspuns:

Daca te-ai despartit de el inseamna ca ceva nu a mers.
Din acest motiv lucrurile au luat o alta directie. gandeste-tedece anume nu a putut relatia sa continue si atunci poate vei gasi un raspuns care te va ajuta stergi amintirea lui.
Timpul va stere tot. patreaza in mintea ta amintiri de valoare si arunca momentele in care ai plans, in care ai suferit. Incearca sa treci peste.
De ce nu il poti uita? De ce il ti asa prezent in mintea ta? Crezi ca merita? Raspunsul e la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ah, pastreaza legatura cu el, sa te obisnuiesti ca nu e al tau. Degeaba stergi / arunci lucruri, exista amintiri. Intalniti-va si imprieteniti-va si se poate ca iubirea sa se transforme intr-una de prieteni, sa tii la el ca la un frate happy asta pun pariu ca nu ai incercat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iti gasesti pe altul...