Pai daca vin sa doarma prietenele la tine atunci ar fi ca o petrecere in pijama.Pai eu chiar am facut o petrecere in pijama si am fost la 2 pana acum.Iti zic ce faceam noi:
Daca sunteti genul de fete cu umor, care chiar vor sa se distreze, atunci faceti ceva distractiv si amuzant cum ar fi:
-Prima data, inainte sa vina fetele, aranjeaza camera in care stati(cu lumanarele mici si parfumate sau cu o veioza micuta in loc dee lumina, pernele rasfirate prin pat etc);
-Noi am inceput prin a vorbi, ce am mai facut in ultimele zile, si te sfatuiesc asa sa faci si tu(ele vor crede ca tie chiar iti pasa)
-Apoi incepe printr-o mica gustare care sa va indulceasca;
-Daca cadeti de acord, mergeti 1-2 ore la calculator si vb. pe mess cititi bancuri.;
-Veniti in camera si uitati-va la un film de comedie pe cinste care sa va amuze din nou si faceti niste popcorn;
-Luati cina cu adevarat(adica noi am mancat pizza si am baut suc);
-Apoi machiati-va, cititi reviste de fashion si beauty;
-Jucati carti cum ar fi macao si popa prostu'
-Faceti farse la telefon(eu cu prietena mea ne-am distrat cu adevarat cu farsele la tel.)
-Incercati sa incheiati seara prin niste pareri, impresii, si daca e culcati-va(noi aa am facut dar m-ai mult ne-am batut prin pat, eu trageam patura, si ea la fel, eu nu puteam sa dorm, ei ii era somn, eu aprindeam lumina, ea o stingea...)
AsA ne-am distrat noi.Bafta!
Pai ati putea sa vedeti un film de groaza si sa mancati floricele
sau sa spui tu o poveste astfel captezi atentia
puteti sa dansati...
sau sa faceti karaoke
sau sa va jucati adevar sau provocare
sa va jucati carti pe porunci'
sper ca te-am ajutat.
Jucati adevar si provocare, jocuri de noroc, faceti farse la telefon, pe mess, spuneti-va secrete, sunati baietii din cllasa sau pe care ii cunoasteti, barfiti, faceti poze, imbracati-va cu diferite haine, machiati-va pe intuneric si faceti multe poze.