| IlincaD a întrebat:

mai este un pic si vine ziua mea dude. asa ca imi invit cele mai bune prietene sa doarma la mine.batting eyelashes nu stiu ce sa facem ca sa fie marog...distractiv.am mai fost la multe petreceri sa le zicem plictisitoare, si nu as vrea sa se simta prost... da thinking cam asa ceva.stam in pat, la televizor.si atat. am nevoie de idei. va rog.puppy dog eyes ma poate ajuta cineva? [funda la cine merita guys!]

Răspuns Câştigător
| Gentiana a răspuns:

Pai daca vin sa doarma prietenele la tine atunci ar fi ca o petrecere in pijama.Pai eu chiar am facut o petrecere in pijama si am fost la 2 pana acum.Iti zic ce faceam noi:
Daca sunteti genul de fete cu umor, care chiar vor sa se distreze, atunci faceti ceva distractiv si amuzant cum ar fi:
-Prima data, inainte sa vina fetele, aranjeaza camera in care stati(cu lumanarele mici si parfumate sau cu o veioza micuta in loc dee lumina, pernele rasfirate prin pat etc);
-Noi am inceput prin a vorbi, ce am mai facut in ultimele zile, si te sfatuiesc asa sa faci si tu(ele vor crede ca tie chiar iti pasa)
-Apoi incepe printr-o mica gustare care sa va indulceasca;
-Daca cadeti de acord, mergeti 1-2 ore la calculator si vb. pe mess cititi bancuri.;
-Veniti in camera si uitati-va la un film de comedie pe cinste care sa va amuze din nou si faceti niste popcorn;
-Luati cina cu adevarat(adica noi am mancat pizza si am baut suc);
-Apoi machiati-va, cititi reviste de fashion si beauty;
-Jucati carti cum ar fi macao si popa prostu'
-Faceti farse la telefon(eu cu prietena mea ne-am distrat cu adevarat cu farsele la tel.)
-Incercati sa incheiati seara prin niste pareri, impresii, si daca e culcati-va(noi aa am facut dar m-ai mult ne-am batut prin pat, eu trageam patura, si ea la fel, eu nu puteam sa dorm, ei ii era somn, eu aprindeam lumina, ea o stingea...)
AsA ne-am distrat noi.Bafta!

4 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

Pai ati putea sa vedeti un film de groaza si sa mancati floricelelaughing

sau sa spui tu o poveste astfel captezi atentiabig grin

puteti sa dansati...

sau sa faceti karaokebig grin

sau sa va jucati adevar sau provocarebig grin

sa va jucati carti pe porunci'hee hee

sper ca te-am ajutat.hee hee

| glitt3r a răspuns:

Jucati adevar si provocare, jocuri de noroc, faceti farse la telefon, pe mess, spuneti-va secrete, sunati baietii din cllasa sau pe care ii cunoasteti, barfiti, faceti poze, imbracati-va cu diferite haine, machiati-va pe intuneric si faceti multe poze.

| IlincaD explică:

Multumesc!batting eyelashes