| WebEye a întrebat:

Mai fetelor aceasta intrebare vi se adreseaza:Ma tot intreb de ani de zile de ce naiba tot stati ca tampitele pe mess pe mobil? Numa asa ca sa va bagati in seama sa vada baieti ca vai doamne uite ca sta pe mess ce importanta este,vaii. Daca tot vreti stati pe Pc cand chiar aveti ce vorbi,nu numa asa ca sa faceti minute pe mess zilnic, ma tot intreb daca e ceva in capul vostru.Si inca ceva,tot timpul cand ma duc pe strada vad fete cu mobile in mana,sta si freaca la el numa asa ca sa le vada lumea ca au,ce retardate,maturizativa si nu ne mai ziceti noua sa ne maturizam, sunteti jalnice!
Nu ma adresez si celor care nu fac asa cevawinking

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Uite un motiv pentru care mereu îmi rămâne telefonul acasă. laughing)

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asa este! Like pentru intrebare!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fumatul dauneaza grav sanatatii.
Drogurile dauneaza grav sanatatii.
Bautura dauneaza grav sanatatii.
Prostia dauneaza si mai grav... laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cunosc și eu o astfel de fată. Chiar și la lecții stătea cu ochii în telefon (site de socializare, iar în listă toți sunt elevi care au ore ca și ea). Freca ecranu ca pe lampa lui aladin doar-doar să apară cineva/ceva.
Mai am o colegă care cât era ziulica de lungă se ducea la magazin, (nu aveam cum să nu o văd, trece pe lângă poarta noastră) și tot drumul vorbea la telefon cu soră-sa, ore întregi. Trebuia la un moment dat să i se termine bănuții, dar la ea parcă cu fiecare minut se adunau tot mai mulți. Se văzuse fata cu cărămidă nouă, și se dă mare începând cu portofelul lu taică-su și prostie bonus.
Motivele sunt simple pentru a face astfel de lucruri, plictiseală și lipsă de inteligență.

| xBya a răspuns:

Dar tu ce naiba tragi fetele la raspundere pentru ce si cum fac atata vreme cat scrii ca un semi-analfabet ce esti 'maturizativa'?! Ma intreb si eu ce e in capul tau.

| WebEye explică (pentru xBya):

Asa,si ce te freaca grija cum scriu eu? Eu scriu ca un semi-analfabet, voi sunteti analfabetewinking deci nu cred ca esti in functie de a comenta cand probabil si tu esti una dintre ele, ca doar de aia ai comentat asa de ''fudula", deci jet!

| xBya a răspuns (pentru WebEye):

Ma 'freaca grija' ca te dai mare deranjat de nu stiu ce prostie, dar nu esti in stare sa scrii corect. Eu, spre deosebire de tine, nu am nicio problema cu gramatica limbii romane. Cei ca tine n`au dreptul sa vorbeasca/scrie/sa isi exprime nemultumirile daca ma nemultumesc pe mine, capisci?

| Maryuk해바라기 a răspuns:


Tu nu intelegi?! fetele cauta atentie....si daca nu au nimic special ..macar au un telefon pe care il butoneaza si asa cred ele ca ies in relief.

| dulcikaaa a răspuns:

Stii ce daca nu-ti convine FA-TE GAY laughing

| dulcikaaa a răspuns:

Eu nu fac parte din aceasta categosrie dar mi se pare deplasat ce faci tu! peace!