|

Miercuri am un eveniment si trebuie sa vorbesc la scena deschisa. ce sa fac ca sa nu am emotii? dau fundita

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fa niste exerciti in oglinda
1.imagineaza-ti ca esti pe scena si trebuie sa le vorbesti oamenilor asa poti sa scapi de emoti si iti poti vedea singura unele gesturi pe care sa ti le poti corecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Succes de acum!
Eu iti recomand ciocolata.
Cunosc prin ce treci deoarece eu frecventez foarte des concursurile si cantatul in fata publicului si jucatul.
Ciocolata amaruie, cum ar fi kandia, pe mine chiar acum de curand m-a ajutat la un concurs foarte importat unde pur si simplu ''muream'' de emotiihee hee.Am mancat jumatate de ciocolata si am cantat mai bine ca niciodata.La fel fac si cand trebuie sa joc sau sa vorbesc in fata publiculuiwinking.
Daca nu, sau ai mai incercat si sti ca nu tine cu ciocolata amaruie, fara nici o baza sau gluma iti recomand bomboanele cu lichiorhappy.
.Dar ca sa stii emotii tot o sa mai existe, constructive sau distructive, dar ciocolata sau ceva mai tare au rolul(pentru emotile distructive) sa domoleasca acel tremurat, stare de rau etc... sau in cel mai grav caza sa nu poti scoate un sunet, mi-a explicat si mie cineva ce contine ciocolata ca sa ne dea o stare de bine sa ne relaxelze si '' sa ne aduca pe apele noastre''
Eu iti urez succes! Poate spui ce ai facutlaughing.Eu urmeaza sa plec acum la un concurs si primul lucru care il pun in bagaj este ciocolata amaruiewinking-acolo de emotii poate uitlaughing
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In ultima vreme si eu am experimentat destul de des,, vorbitul la scena deschisa''. Eu ca sa nu am emotii imi fixez un punct fix in spate, nu prea sus sa nu para ca ma uit pe pereti, la nivelul persoanelor. Asta fac cu un auditoriu mai numeros. Daca auditoriul e mic incearca sa te adresezi mai intai unor persoane apoi altora si tot asa. Incearca sa faci un fel de dialog. Si nu uita vorba mea, pe care o folosesc extrem de des in aceste imprejurari si care ma ajuta sa ma autodetensionez: NUMAI PROSTII NU AU EMOTII!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dai vreo 200g de votka pe gat si iti pleaca emotiile instantaneu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează