Si un baiat daca este mai uratel ce are de-l refuzi?
Oare tu esti vreo frumsuete rapitoare de astepti numai barbati frumosi sa-ti cada la picioare?
Fii realista, fetita!
Si accepta omul asa cum este, ca-i posibil taman ala mai uratel sa fie un baiat cu inima de aur, care sa te iubeasca si sa-ti ofere ceea ce ala frumosul nu-i capabil.
Din pacate, tu esti inca imatura si nu ma mir, ca ai doar 16 anisori, de aceea esti atat de superficiala...
Atragi ceea ce simți despre tine: dacă te concentrezi pe propriile calități, încrederea ta va atrage oameni potriviți. Nu e vorba de blesteme sau greșeli, ci de a te iubi pe tine mai întâi.Ai 16 ani, ai tot timpul să găsești pe cineva care să te aprecieze. Și da, poate unele dorințe vin din trecut sau din nevoia de atenție, dar asta nu înseamnă că e ceva greșit cu tine. Continuă să crești, să te cunoști, iar iubirea va apărea atunci când ești pregătită cu adevărat. In plus manifestarea este ca o pastilă placebo(practic iti pacalesti mintea)Fii răbdătoare.
Te înțeleg in aceeași situație sunt și eu bine la mine nu știu dacă mă iubește. Eu îți propun să stai liniștită și să gândești limpede. Poate placi pe cineva daca placi încearcă să deveniți prieteni și să-l poți cuceri ca să te iubească daca nu placi pe nimeni gândește-te de cine ai vrea tu să fii iubită și cucerește l! Vorbește cu el, îmbrăcă te elegantă, întreabă o persoană apropiată de al lui ce lucruri îi plac.