| AirănMeidăn a întrebat:

neata
pai sa-ncep cu inceputul (scuze de categorie dar aici e mai probabil sa primesc raspunsuri. cred). acum ceva timp m-am mutat, toate bune si frumoase, inainte aveam un program super ok, ma culcam inainte de 11 seara mereu. de cand m-am mutat am inceput sa stau pana pe la 1-2. nu asta ar fi problema, ci faptul ca eu cred ca ar trebui sa imi fie cat de cat somn in timpul zilei. in schimb, nu imi e mai deloc. joi m-am culcat la 2 si m-am trezit foarte ok la 6 si nu mi-a fost deloc somn pe parcursul zilei. ieri m-am trezit (ok ok, recunosc) la 3 dupa-masa, si pe la 5 dimineata m-am hotarat sa ma culc. nici gand sa pot. am stat o ora efectiv in pat asteptand sa adorm si abia pe la 6 am adormit ca apoi sa ma trezesc usor la ora 8. asta inseamna 2 ore de somn. si nici macar nu ma simt obosita.
stiu ca mai aveam faze de genul cand eram in clasele primare, duminica nu adormeam decat foarte greu, dar alea se datorau faptului ca ma stresam pentru ziua urmatoare.
dar acum nu stiu ce naiba am, nu imi e somn decat foarte tarziu si ziua n-am nici o problema
de la ce ar putea sa fie? sau mai bine, ce sa fac sa-mi "refac" programul si sa pot adormi normal?

3 răspunsuri:
| Copac13 a răspuns:

Stiu si eu acum 2 nopti am stat toata noaptea pe telefon si ziua eram pe strada

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pur si simplu ar trebui sa inchizi luminile tehnica wifiul si toate cele si sa te bagi la somn la ora fixa de ex 10:30 (si in weekend) ndiferent daca adormi sau nu vei reveni la normal pe parcursul zilei in nicuun caz nu dormi si cam atat succes happy

Răspuns utilizator avertizat