T0tzY din JurUl meu imi vanD coMplymente.nImeNy nu sTye sa-My ofeRe sentyMente.
SuNt DuLcE SaU AmArA cuminte SaU VuLgArA OrIcUm Ar Fi SuNt rara! RaMaN OrIgInAlA![]()
toti Ma AdMiRa :X PtR K SuNt CoPiL
Si-am O LuMe De ViS IaR SiMpLa MeA aTiNgErE=p~ ii DuCe'N PaRaDiS
daca ma vezi sa nu ma privesti sa nu ma atingi daca ma atingi sa nu saruti si daca totusi ma saruti SA NU TE OPRESTI!
Sunt una din fetele de care ti-a zis maikta sa te feresti, nu sunt facuta din miere si dulceata sunt din angelli si gheata
Imi place cum ma privesti.imi place cand imi zambesti...imi place la nebunie cand bati apropouri ca ma iubesti:X:X:X
ma iubesti? ai dc
ma barfesti? n-ai decat
ma respecti? n-ai incotro
inkpatanata? pana peste masura
nemultumita? intotdeauna
frumoasa? aha, ca sa-ti fac in ciuda
tupeista? cat ma tine![]()
![]()
!
Am un caracter puternic, imi place sa fiu EU, sa nu arat tristetea din sufletul meu!
FitzZze la maxim si impresii pana la refuz, E chiar asa cum spun stii bine ca nu ma ascund, "PANARAMELE"care vb aiurea se duc la FUND!
Ma Urasti? Problema Ta, Ma Copiezi? Nu`mi Ajungi Nici Pana La Picioare, Ma Iubesti? Ce Bine, Si Eu Pe Tine, Ma Invidiezi? Incearca Sa Fi Mai Buna Daca Poti, Rea? Cu Cine Merita, Un Sfat? Nu Te Lua De Viata Mea...![]()
Eu nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare minut.![]()
fundita?![]()
![]()
Zambethul inOcent de pe fata mea sterge zambethul fals de pe fata ta!
"SuNt FiTzOaSa Nu KaD rEpEde In PlAsA.AsA ImI plAcE MiEe Sa Iti FuCk In CiuDa Tie![]()
"[:X] Azi So0nT UnIkAtA[:X]. Maine CoPiAtA ShH De LuMe InViDiAtHa[:X]"
Sunt o mica vrajitoare, cine ma saruta moare! Un baiat m-a sarutat, 7 zile a oftat!
|_-_ ZiCeTzI ca Nu Ma SuPoRtAtI... dAr Va UiTaTi dUpA mine PaRcA mI-aTi Fi FaNi! d(//.-)b _-_|
Sper ca iti plac sh poate imi dai si funta
ZabaricitoviciBu??? întreabă: