|

Nu am fost la primele 2 ore de scoala deoarece am fost la pub, un coleg a baut de nu mai stia de el si dupa am fost cu totii la scoala...a vomitat si apoi l-a vazut pe dirigu' pe hol... apoi dirigu' ne-a luat la intrebari pe noi(cei care au chiulit si am fost cu el la pub).

Credeti ca noi, noi cei care nu am baut o sa fim bagati in consiliu?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Probabil ca da. Asa ar fi normal. Respectivul banuiesc ca a fost vazut beat la scoala, lucru interzis de regulament si care ar trebui pedepsit drastic. Posibil sa va bage pe toti in aceeasi oala, sa se creada ca ati chiulit de la scoala si ati mers la baut. Nu a stat nimeni sa va ia alcoolemia, deci apararea voastra s-ar baza doar pe vorbe. Poate doar parintii sa va creada. Dupa parerea mea, ar trebui sa va bucurati voi, cei care ati fost acolo, daca vi se vor scadea doar cateva puncte la purtare pentru faptul ca ati chiulit, avand in vedere ca respectivul baiat a fost in starea in care a fost. Daca, totusi, nu se intampla asta si veti scapa fara nicio sanctiune, este o greseala foarte mare a profesorilor, care ar trebui, pentru asta, la randul lor sanctionati.
Am fost si eu elev si am chiulit si eu, chiar destul de mult in comparatie cu altii. Chiar am dat unele sfaturi aici pe TPU prin care afirmam ca unele momente de pauza ar fi, dupa parerea mea, chiar indicate pentru a te odihni si pentru a invata, ulterior, mai eficient pentru ca scoala, astazi, este cam stresanta. Spun asta, desi, fac tot posibilul si imi doresc foarte mult sa urmez o cariera didactica, de profesor de istorie. Nu este, deci, o problema imensa, un capat de lume, faptul ca ati chiulit, ci ca acel baiat a venit in stare de ebrietate la scoala. Nu ar fi trebuit, in primul rand, sa beti. Daca l-ati vazut, totusi, cum e si ca vrea sa revina la scoala, ar fi trebuit sa il opriti. Chiar daca suna cam aiurea. Ori il duceati acasa, ori stateati cu el pana vi se termina programul si il duceati dupa aia acasa, daca nu isi revenea intre timp. Ati facut o prostie si trebuie sa suportati consecintele acum.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Voi sunteti generatia care imi va plati pensia? Bleah!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru darrio2007):

Ei, ca noi nu chiuleam si faceam chestii. Bine, de baut de la prima ora nu imi aduc aminte... cel putin nu in cazul meu, dar stiu si colegi care faceau de-astea. Si unii dintre ei au ajuns chiar foarte bine intre timp. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează