| GulDan a întrebat:

Nu exista oameni emotivii la actorie nu? Daca dai la actorie automat trebuie sa ai si curaj?

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

In primul rand, ce legatura are emotivitatea cu actoria?
Adica da, trebuie sa te inveti cu faptul ca lumea s-ar putea sa tipe la tine, trebuie sa ai si niste nervi tari, dar asta nu inseamna ca daca esti emotiv nu poti sa te duci la actorie, conteaza sa stii sa-ti controlezi acele porniri emotive atunci cand joci.
Si la ce curaj te referi?
Daca dai la actorie n-or sa te puna aia sa faci ce fac actorii celebrii in filme, adica tot felul de cascadorii periculoase, si cine stie ce alte lucruri.
Daca te referi la altfel de curaj, acela de a risca, tinand cont ca actorii nu o duc chiar atat de bine in Romania, de a incerca indiferent de ce-ti spune lumea, etc, atunci da, cred ca ai nevoie de putin curaj.

| neutrino a răspuns:

Pentru asa ceva trebuie sa ai nu numai mult curaj, dar si o pregatire temeinica.

| doreal a răspuns:

Trebuie sa ai talent ca sa poti da la actorie, daca ai talent toate vin de la sine happy. Clar ca trebuie sa ai curaj, sa vorbesti frumos, sa se inteleaga ce vrei sa transmiti si cui vrei sa ii transmiti. Am cititi undeva ca un actor trebuie sa il faca pe om sa rada cu el, sa planga cu el (ceva de genu).

| NietzscheDesteptSiNarcisistSunt a răspuns:

Buna! Eu merg la actorie si initial am fost o fata cumplit de retrasa si timida. Faza cu actoria e ca te ajuta, in timp desigur, sa renunti la emotivitate si timiditate cu conditia sa te ti de curs.Personal fac actorie de 6 luni de zile si m-am schimbat enorm.
Sper ca te-am ajutat!

Întrebări similare