Sa stii ca te inteleg perfect.Si eu sunt exact ca tine.Colegii ma fac in fel si chip, ma exclud din grupul lor, practic nu ma suporta(si eu ma purtam cu ei regeste).Dar cu timpul am invatat ca exista un anume lucru care te desparte de cuvantul prieten, cu acestia. Acela ca tu nu ai aceleasi ocupari ca si ei sau alte chestii.Deci,am inceput sa ma port exact ca ei, sa fac ce fac si ei etc. Si foarte repede m-am integrat in grupul lor.In momentul asta, iti spun din tot sufletul ca ei chiar ma idolatrizeaza. Dar iti mai spun un lucru. Mie nu imi place deloc ce am ajuns doar pentru a ma place colegii. E alegerea ta daca vrei sa fii tu insuti si sa suporti colegii sau daca vrei sa faci ca ei.Bafta!
Asta este problema ca esti buna cu ei. Te-ai gandit la asta?
incearca sa nu mai fii buna cu ei sa fii buna doar cu tine si un alt lucru important ar fi sa te imprietenesti cu o persoana din clasa foarte bine iar prin aceea persoana te vei atasa si de ceilalti colegi in plus mai asteapta un timp si ai sa vezi ca nu o sa mai fie chestii gen 'para'
succes!
Stiu cum dar de ce nu te muti, va fi lume noua si iti faci o imagine buna dc sa suporti prostii aia de colegi
Stiu ca lumea e plina de oameni falsi, si cu cat inaintezi in varsta vor aparea mai multi si iti va veni si mai mult sa plangi. Ar trebui sa-i ignori, desi e greu. Fa-ti un grup restrans de prieteni si stai doar cu ei. Mai bine 2 prieteni adevarati decat 500 falsi. Noroc in continuare!