Dă-i papucii si cauta altul care te intelege.
Ăsta nu e facut pentru relatie.
Suni la 112, ești majoră deja, ceri ordin de restricție. Anunți și părinții tăi, iei toate măsurile legale posibile!
Ai fi mult mai fericita daca ai alege sa intrti într-o relație doar cand in viitorul apropiat esti interesata de casatorie.
Ai nevoie sa te concentrezi pe invatat, BAC-ul bate la usa.
Nu e timp de dadacit iubiti gelosi.
Spune-i ca veti lua o pauza pana dai BAC-ul.
Daca intelege e de bine, daca nu il blochezi si inchei balciul.
Acest tip de comportament nu e sanatos. Gandeste-te cand veti fi mai implicati decat sunteti acum, ce va face? Iti va interzice sa mergi la facultate, la munca, iti va interzice sa vorbesti cu alti oameni?
Pune punct acum si daca are rabdare si te asteapta, puteti relua relatia de unde a ramas. Dar trebuie sa pui limite de la inceput.
Omul e imatur pentru varsta lui + ca e "dragostea" aia din primele luni de relatie, euforia aia nebuneasca SAU poate ca asa e el, adica toxic intr-o relatie. E obositor si nociv un asemenea specimen. Am avut o iubita de genul asta si am parasit-o tot din acest motiv ca ma obosea si ma dispera cu apeluri si mesaje, inclusiv la munca. Deja ma certam cu sefii ca in loc sa muncesc eram mereu pe telefon ca facea istericale daca nu ii raspundeam repede la apel/mesaj. Ma si punea sa-i trimit poze/video pe unde sunt ca sa vada ca nu o insel sau ceva. Ceva absolut oribil, multa toxicitate. Oamenii astia sunt extrem de nesiguri pe ei.
SFAT: Da-i papucii ca pe termen lung o sa te innebuneasca de cap un asemenea om stresant si agasant. Gasesti altul dupa ce termini cu bacul.
Teoria mea e ca persoanele cu probleme de control se cunosc pe ei, stiu de ce sunt ei in stare.
Inseala si se asteapta sa fie inselati. Ce mai, traiesc in propriul lor iad.
Nu-i mai raspunzi si iti vezi de treaba. Raspunde doar atunci cand poti si cand vrei. Pana la urma esti fata. Statistic vorbind ai foarte multe sanse sa gasesti pe altcineva daca nu iti convine ceva la actualul. Nu trebuie sa te simti obligata sa raspunzi daca nu vrei si nu poti.
Blocheaza-l si gata, genul asta de persoane nu o sa te inteleaga niciodata. Concentreaza-te pe bacalaureat, atlfel o sa-ti distrugi viitorul, nu o sa mai ai job-ul pe care ti-l doresti si nu o sa mai intrii la facultate si universitate. E pentru binele tau, asa ca blocheaza-l pe toate platformele posibile si imposibile pe care stii ca le are! Succes la bac!